Adrian Nastase ii ataca pe Baconschi si Basescu

Luni, 23 Mai 2011, ora 15:02
1763 citiri
Adrian Nastase ii ataca pe Baconschi si Basescu

Deputatul social democrat Adrian Nastase sustine ca ministrul de Externe, Teodor Baconschi, parea sa fie "o picatura de speranta intelectuala in balta de mediocritate in care se scalda PDL", insa actiunile de pana acum dovedesc ca "un licar de inteligenta nu echivaleaza cu actiuni concrete si eficiente la nivel executiv".

"Am mai spus-o si o repet: in balta de mediocritate in care se scalda PDL in ultimii ani, Teodor Baconschi parea sa fie o picatura de speranta intelectuala. Pacat ca, avand in vedere "succesurile" reportate de Romania la nivel extern sub bacheta sa (cel mai rasunator purtand numele Esecul Schengen, dupa controversa voturilor din strainatate) un licar de inteligenta nu echivaleaza cu actiuni concrete si eficiente la nivel executiv. Dimpotriva!", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Fostul premier il ataca si pe seful statului, Traian Basescu, despre care spune ca este personajul cel mai "dopat electoral din ultima perioada".

"Traian Basescu a beneficiat de numeroase stimulente artificiale care l-au urcat si mentinut, total nemeritat, in fruntea plutonului politic. In ceea ce priveste introducerea unui sistem de control al fraudelor la viitoarele alegeri, mi-e teama ca testul anti-doping clasic l-ar atrage pe personaj. Doar ca, in locul traditionalei beri, cel mai probabil PDL ar modifica si aici regulamentul. Ar introduce o alta bautura pe baza de cereale, dar la gheata, cum ii place sefului", mai sustine Nastase.

USL a depus, miercuri, la Senat motiunea simpla impotriva ministrului Teodor Baconschi, in urma declaratiilor sale din cadrul Conventiei PDL privind votul prin corespondenta, aceasta avand titlul "Politica externa este a Romaniei, nu a PDL". Senatorii o vor dezbate luni, la ora 15:00.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Nastase Teodor Baconschi, #atac Nastase Traian Basescu , #Traian Basescu