Adrian Nastase: Sa nu faceti precum presedintele-schior!

Duminica, 12 Februarie 2012, ora 21:07
5115 citiri
Adrian Nastase: Sa nu faceti precum presedintele-schior!

Impulsionat de vremea de afara, inghetata, si "pulsul social care fierbe", Adrian Nastase recomanda internautilor "un lucru pe care va rog sa nu il faceti", anume sa nu urmeze exemplul dat de presedintele-schior Traian Basescu.

"Recomandarea mea este sa nu urmati exemplul dat de primul om in stat, de presedintele schior Traian Basescu, scrie Nastase pe blog. "Cel mai bine, in aceste momente grele pentru multi din semenii nostri, este ori sa iesiti afara sa dati zapada din fata caselor, fie sa stati in casa si sa va feriti de frig dar oferind o mana de ajutor (financiar sau in produse) celor in nevoie", continua acesta.

"Sigur, exista si posibilitatea practicarii sporturilor de iarna", admite fostul premier al Romaniei, subliniind: "Dar nu cand sunteti intr-o demnitate publica. Nu cand sunteti seful unui stat ingropat in zapezi, nu pentru ca ninge, periodic, in Romania ci pentru ca cei care iau, periodic, bani de deszapezire, nu se echipeaza cu echipamentele necesare pentru astfel de situatii". "Pentru ca, vorba aia, este distanta mare intre presedintele jucator si cel schior", spune Nastase.

In plus, in opinia lui Nastase, "un dram de solidaritate fata de "poporul suveran" nu ar strica unui om care, conform declaratiilor sale, nu este dispus sa schimbe nimic la el, in contextul in care este atat de schimbat".

Pesedistul incheie retoric: "Cce abordare este mai buna, cum treci mai usor iarna? Cu lopata, in scop pur imagologic al unui Emil Boc sau cu schiurile prezidentiale? Si la ce ne putem astepta odata cu venirea primaverii, din partea actualei puteri, atunci cand Romania se va dezgheta? Mai este loc de solidaritate in tara noastra?".

Eveniment Quarterly Report

Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că reprezentanţii Comisiei Europene au transmis punctul lor de vedere asupra pensiilor speciale, iar acum urmează ca Ministerul Justiţiei să înainteze...
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat luni că propunerea Guvernului este de a reduce gradual plăţile în numerar pentru că ele sunt sursa plăţilor la negru. ”Ne aşteptăm să...
#Adrian Nastase Traian Basescu schi, #Basescu vacanta Predeal Nastase , #Traian Basescu