Adrian Nastase se distreaza, publica bancuri din puscarie

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 19:07
6182 citiri
Adrian Nastase se distreaza, publica bancuri din puscarie
Foto: Arhiva

Fostul premier Adrian Nastase a publicat un banc cu nomenclaturisti comunisti pe blog, pentru a ilustra presupusa implicare a lui Traian Basescu in rapoartele si articolele externe despre Romania.

"Dupa ce am citit cu atentie raportul MCV - unde am descoperit ca sunt un caz 'emblematic' -, am vazut si articolul semnat de Francois Marti, din ziarul Le Monde, din 3 septembrie (recunosc, ma asteptam sa fie semnat de un alt francez - Mirel Bran).

Si aici am gasit formula 'emblematic' - referitoare insa la Dan Voiculescu. Cel care a scris articolul, se vede, cunoaste 'bine' situatia din Romania - crede ca eu am fost 'ministru' in perioada 2000-2004, stie ca nu s-a indeplinit cvorumul la referendum, dar nu stie rezultatul votului, stie ca 'parchetul anti-coruptie' a fost creat de Basescu, stie ca acesta a venit la putere pentru 'a curata grajdurile lui Augias', murdarite de fosta 'nomenclatura economica a tarii'.

Stie, in schimb, ce carti s-au scris despre Voiculescu, ce anchete s-au facut acum 20 de ani, stie despre Grivco, citeste Capital-ul (cel in romana, nu cel scris de Marx) si stie multe alte detalii", scrie Adrian Nastase pe blog.

In acest context, Nastase sesizeaza ca termenul "emblematic" a fost folosit si de Traian Basescu intr-un interviu mai vechi, astfel incat sugereaza cu un banc implicarea presedintelui in situatiile descrise mai sus.

"E iarna. Pe zapada, Securitatea gaseste scris, cu urina, in fata Comitetului Central 'Jos Gheorghiu-Dej'. Scandal. Anchete... Rezultatul - Tovarasu' am aflat: urina e a lui Apostol, dar scrisul ii apartine tovarasei Pauker", posteaza Nastase, intreband apoi "in cazul nostru, cui apartine 'scrisul'?"

O.A.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Adrian Nastase blog, #banc Adrian Nastase, #Adrian Nastase emblematic , #Traian Basescu