Adrian Nastase: Suspendarea lui Basescu nu reprezinta o prioritate

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 17:11
2466 citiri
Adrian Nastase: Suspendarea lui Basescu nu reprezinta o prioritate
Foto: rtv.net

Presedintele Consiliului National al PSD, deputatul Adrian Nastase, a declarat miercuri ca suspendarea si demiterea presedintelui Traian Basescu nu sunt prioritare pentru USL.

Adrian Nastase considera ca suspendarea presedintelui in urmatoarea perioada "nu este posibila si nici necesara". El a spus, intr-un interviu acordat Romania TV, ca in momentul de fata sunt alte prioritati: "Pe termen scurt este importanta organizarea alegerilor locale".

Marti seara, la Antena 3, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a sustinut ca "Revelionul nu il va prinde in functie pe Traian Basescu". "Daca nu-si da demisia in urmatoarele 30 de zile, va fi suspendat in urmatoarele 60 de zile", a precizat Voiculescu.

L-am sustinut pe Ioan Rus, in pofida unor reticente ale colegilor

Fostul premier Adrian Nastase a mai declarat la Romania TV ca a participat doar "partial" la negocierile privind formarea guvernului Ponta. "Stiam de nominalizarea lui Ioan Rus la Ministerul de Interne, am vorbit cu el inainte. Unii colegi au fost reticenti, exista o rana legata de congresul din 2005. Il sustin pe Ioan Rus intrucat a fost un ministru de interne bun" a spus Nastase.

La congresul PSD dn 2005, Ioan Rus s-a opus alegerii lui Ion Iliescu ca presedinte al partidului, determinand desemnarea in aceasta functie a lui Mircea Geoana.

Ungureanu poate avea un viitor politic foarte bun

Adrian Nastase este convins ca Mihai Razvan Ungureanu isi va continua cariera politica.

"Si despre mine s-a spus ca mi-am incheiat cariera, din diferite motive. Ungureanu este tanar, inteligent, depinde de el ce va face. Cred ca a mizat gresit pe sustinerea lui Traian Basescu. Ii recomand multa rabdare, ar putea sa aiba un viitor politic foarte bun".

Nastase a tinut sa aduca aminte ca l-a sprijinit in trecut pe Mihai Razvan Ungureanu, cand l-a promovat emisar special al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est.

Eveniment Quarterly Report

Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că reprezentanţii Comisiei Europene au transmis punctul lor de vedere asupra pensiilor speciale, iar acum urmează ca Ministerul Justiţiei să înainteze...
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat luni că propunerea Guvernului este de a reduce gradual plăţile în numerar pentru că ele sunt sursa plăţilor la negru. ”Ne aşteptăm să...
#Adrian Nastase Traian Basescu, #Adrian Nastase Ioan Rus, #Adrian Nastase suspendare Basescu , #Traian Basescu