Adrian Nastase: Traian Basescu, un maestru al dezinformarii

Luni, 17 Mai 2010, ora 18:15
1917 citiri
Adrian Nastase: Traian Basescu, un maestru al dezinformarii
Foto: Arhiva

"Traian Basescu, un maestru al dezinformarii, a folosit mereu arma dezinformarii pentru a acumula cat mai multa putere", este de parere Adrian Nastase, care afirma, intr-o postare pe blogul sau, ca presedintele a inceput un razboi cu populatia Romaniei.

"Dezinformarea este arma cu care Traian Basescu incearca sa lupte acest nou razboi al sau cu populatia Romaniei. Ce inseamna dezinformarea? Inseamna acea actiune prin care se pune in valoare un anumit aspect, in timp ce altele sunt trecute sub tacere, in care se exagereaza avantajele sau inconvenientele doar ale anumitor aspecte, in care realitatea, de fapt, este modelata pentru a servi in adormirea vigilentei maselor sau chiar pentru a deveni momeala psihologica", scrie Nastase pe blog.

Fostul premier considera ca a te folosi, acum, de slaba credibilitate a unei clase politice care a parcurs o tranzitie foarte dificila pentru a fugi de o vinovatie individualizata este un comportament las si pervers.

Adrian Nastase: Platim factura pentru realegerea lui Basescu

Potrivit lui Nastase, "economia Romaniei este in metastaza", dar acest lucru nu are drept cauza mineriadele sau conflictele dintre Ion Iliescu si Petre Roman, de la inceputul anilor '90, nici guvernarea Vacaroiu, nici reformele pe care a incercat sa le puna in practica Victor Ciorbea, nici guvernarea PSD.

"Vinovatiile presedintelui"

El mentioneaza si "vinovatiile" pe care i le imputa presedintelui Traian Basescu, prima dintre acestea fiind aceea ca a pervertit sensul functiei prezidentiale, generand o situatie pe care nici un alt presedinte de pana acum nu a generat-o.

Nastase il acuza pe Basescu si de faptul ca a preluat o tara cu economie stabila si cu finante sanatoase si a permis ajungerea la o situatie in care economia este prabusita si finantele sunt nesanatoase.

Nastase: Incompetenta nu este un argument care il mai poate salva pe Boc

Alte acuze aduse presedintelui ar fi ca a "distrus relatiile externe ale tarii si chiar reputatia externa a Romaniei", ca a blocat marile proiecte existente in 2004, doar pentru ca nu erau controlate de PD-L, ca a destabilizat Parlamentul sau ca a lansat pe piata mari manipulari despre cum sunt de vina anumite categorii sociale pentru lipsa de bunastare a altora.

M.M.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Adrian Nastase blog, #Adrian Nastase Traian Basescu , #Traian Basescu