Nastase acuza "ipocrizie" la Basescu: E muzician, e intelectual?

Joi, 02 Februarie 2012, ora 16:00
1839 citiri
Nastase acuza "ipocrizie" la Basescu: E muzician, e intelectual?
Foto:realitatea.net

Fostul premier Adrian Nastase il acuza de ipocrizie pe presedintele Traian Basescu pentru faptul ca acesta ataca politicienii ca si cum nu ar fi unul dintre ei.

"Discursul public al lui Traian Basescu are multe pacate. Nu le voi descrie acum pe toate. Ce-mi atrage atentia cel mai mult in aceste zile este stridenta ipocrita a procesului de auto-imaculare promovat insistent de Traian Basescu. La ce ma refer concret. Nu stiu daca ati remarcat, dar de fiecare data cand apare in conferintele sale de presa de la Cotroceni, distinsul presedinte de tara si de partid si de Guvern si de Parlament si de Tribunal si de tot ce misca-n tara asta... vorbeste despre politicieni (despre "ei") intr-o retorica de-a dreptul schizofrenica", scrie Adrian Nastase pe blog.

"Parca am asista la o scena de teatru absurd. Traian Basescu se comporta de parca ar fi un demiurg cazut din Luna, iar nu un politician sadea, nascut din jocurile si valurile cele mai perfide ale subteranelor agitate ale politicii. A nu stiu cata "interventie" a sa cu romanii, in care n-a spus nimic care sa conteze cu adevarat, ci doar a vrut sa dea impresia celor - putini - care il mai cred ca el este diferit, ca el este altfel, ca este din alt material, ca el este rupt de politica ultimilor ani.

Parca am vedea in conferintele de presa de la Cotroceni un purtator de cuvant, cocotat pe un soclu tot mai subred, din carton, insarcinat cu o singura misiune: sa-i certe pe "nemernicii" de politicieni - care sunt rai si, mai ales, neascultatori", adauga presedintele Consiliului National al PSD.

Adrian Nastase il ironizeaza pe Traian Basescu si intreaba ce e acesta, daca nu politician, oferind chiar un premiu constand intr-un articol publicat pe blogul sau.

"Daca Traian Basescu nu este politician, pentru ca se exclude pe sine din aceasta categorie de cetateni, atunci ce este el? Este Muzician? Este Intelectual? Cititor in stele? Oracol? Poate este poet? Sau matelot?", mai scrie Nastase.

L.L.

Eveniment Quarterly Report

Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Cât se mai tergiversează desființarea pensiilor speciale. „În acest moment Ministerul Justiţiei urmează să înainteze modificările”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că reprezentanţii Comisiei Europene au transmis punctul lor de vedere asupra pensiilor speciale, iar acum urmează ca Ministerul Justiţiei să înainteze...
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat luni că propunerea Guvernului este de a reduce gradual plăţile în numerar pentru că ele sunt sursa plăţilor la negru. ”Ne aşteptăm să...
#Adrian Nastase Basescu ipocrizie, #Nastase Basescu muzician intelectual , #Traian Basescu