Nastase: De ce nu suntem reprezentati la Davos, nu exista snowmobile?

Duminica, 27 Ianuarie 2013, ora 22:36
3229 citiri
Nastase: De ce nu suntem reprezentati la Davos, nu exista snowmobile?
Foto: nastase.wordpress.com

Adrian Nastse critica, din inchisoare, pe blog, faptul ca Romania nu este reprezentata de nimeni la Davos, Forumul Economic Mondial, reuniune la care participa 50 de sefi de stat sau de guvern, spunand "Oare la Davos nu exista snowmobile?".

"Miercuri, 23 ianuarie, s-a deschis, la Davos, Forumul Economic Mondial, reuniune la care participa 50 de sefi de stat sau de guvern, sute de ministri si peste 1000 de lideri importanti ai economiei mondiale. Sunt sau vor fi prezenti Angela Merkel, David Cameron, Dimitri Medvedev, Mario Monti.

Din pacate, nici in acest an Romania nu este reprezentata pentru a convinge cu proiecte importante si pentru a atrage potentiali investitori. Sigur, exista explicatii legate de 'dinamismul' vietii noastre politice, de lfaptul ca alegerile au avut loc recent", a scris Nastase pe blogul personal.

Acesta a adaugat ca in Romania se vorbeste despre reprezentarea la Bruxelles, dar nu si despre reprezentarea la Forumul Mondial.

"Oare la Davos nu exista snowmobile?", se intreaba ironic fostul premier, facand referire la excursiile la munte ale presedintelui Basescu.

Nastase: Sa-l ajutam pe Basescu sa abdice?

Intr-un post anterior, de sambata, acelasi Nastase ofera o solutie pentru ca Traian Basescu sa nu mai fie presedinte.

"Traian Basescu nu poate pleca pentru ca el, nefiind rege, nu ar putea sa abdice - singura posibilitate considera el, de a pleca cu onoare. Probabil si pentru ca 'demisia de onoare' nu ar implica onoare. (...) Sau sa il alegem pe Basescu, mai intai, rege? Avem o sansa, acum, la revizuirea Constitutiei...", a scris Nastase.

A.G.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Nastase Romania Davos, #Nastase Romania reprezentare Davos, #Nastase Forumul Economic Mondial , #Traian Basescu
Comentarii