Nastase, despre ramele si licuricii lui Basescu

Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 19:38
2603 citiri
Nastase, despre ramele si licuricii lui Basescu

Adrian Nastase, liderul Consiliului National Executiv al PSD, ironizeaza atitudinea presedintelui Traian Basescu in scandalul Schengen, spunand ca presedintele vrea "sa pedepseasca licuriciul francez si cel german", pentru ca au devenit "obraznici".

"Noi vrem respect. Noi nu vrem sa ne purtam ca niste rame, dar nici nu suntem de acord ca toti licuricii sa fie tratati la fel. Spre exemplu, licuriciul francez si cel german au devenit cam obraznici, asa ca vom actiona in consecinta. Ii vom pedepsi. Si ca sa simta lucrul asta si mai tare, vom pedepsi si licuriciul croat (variatiuni pe o tema data)", scrie Adrian Nastase , pe blogul sau.

Fostul premier adauga ca presedintele cere respect pentru cetatenii Romaniei, insa nu ii include in aceasta categorie si pe sefii Opozitiei, "care sunt botezati 'maimutica', 'porumbel', 'Felix'". "In conditiile astea, el cat respect merita?", se intreaba Nastase.

In legatura cu amanarea intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, pe care o numeste "previzibila", Nastase aminteste de o discutie avuta cu un jurnalist francez, care spunea ca "tara este condusa de un infractor" si ca presedintele "se ascunde in spatele imunitatii pentru a nu fi judecat" pentru dosarul Flota.

Fostul premier raspunde si la acuzatiile facute de presedintele Basescu, care a spus ca nu are de gand sa cumpere intrarea in Schengen cu contracte ca pe vremea lui Nastase. Acesta precizeaza ca isi asuma responsabilitatea pentru cumpararea de catre statul roman a doua fregate in mandatul sau.

Basescu nu vrea sa cumpere intrarea in Schengen cu contracte ca pe vremea lui Nastase

"Achizitionarea celor doua fregate a fost importanta pentru intrarea Romaniei in NATO,

in special tinand seama de frontiera maritima a Romaniei. Pentru proiectele la Marea

Neagra, de care tot vorbeste Basescu. Ea s-a realizat prin consultarea NATO si a Armatei romane. Oricum, ele s-au ADAUGAT flotei militare romanesti. Stiu ca ele nu pot inlocui intreaga flota comerciala, disparuta in timpul mandatelor lui Basescu. Stiu, si imi asum responsabilitatea pentru asta", adauga ironic Nastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Adrian Nastase, #Nastase licurici, #Nastase licurici Basescu , #Traian Basescu