Nastase: Dupa alegeri se vor taia finantarile

Miercuri, 01 Iulie 2009, ora 13:48
1169 citiri
Nastase: Dupa alegeri se vor taia finantarile

Adrian Nastase a efectuat miercuri o vizita la marginea santierului autostrazii Transilvania unde a precizat ca cel mai sigur lucrarile se vor accelera in acest an datorita alegerilor prezidentiale, insa la anul finantarile vor fi taiate.

"Directorii de la Bechtel sunt intr-o situatie ingrata. Din pacate si acum segmentul 2 C a fost practic inchis. Au fost scosi din dispozitiv aproximativ 800 de oameni, iar lucrul asta creaza dificultati. Sunt sigur ca se va rezolva ceva ca e campania pentru prezidentiale si anul viitor probabil se va intrerupe finantarea", a declarat fostul premier.

Adrian Nastase s-a aratat revoltat de faptul ca Traian Basescu a participat marti la intalnirea dintre ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, si constructorii de drumuri, precizand ca presedintele nu prea isi stie fisa postului.

"Traian Basescu a spus ca a luat un milion de euro pentru a le da prietenilor lui care lucreaza la drumuri, dar nu a spus nimic de finantarea lucrarilor de la autostrazi. Fisa postului nu ii este foarte clara, dar nu ii este clara fisa postului nici lui Boc. Este inadmisibil ca la o sedinta a unui minister sa vina o persoana care sa dea directive. Cred ca premierul trebuia sa faca asta", a mai declarat deputatul PSD.

Adrian Nastase a mai spus ca atacurile impotriva lui Traian Basescu vin de la sine. Fostul premier a mai spus ca in acest moment Romania este mai izolata politic decat era inainte de a se integra in Uniunea Europeana.

"Romania este blocata fizic in legaturile cu Occidentul European pentru ca drumurile sunt impracticabile. Salut faptul ca au continuat lucrarile la aeroportul din Cluj si se vede ca va creste numarul calatorilor", a mai spus acesta.

Adrian Nastase a mai spus ca lucrarile la autostrada Transilvania au fost intarziate de PD din cauza ca nu au suportat ideea ca a fost un proiect inceput de PSD.

"Transmiteti-i lui Berceanu ca in pretul lucrarii intra si pretul care se plateste pentru exproprierea terenurilor. Sa calculeze cat era valoarea si ce a insemnat aceasta intarziere atunci cand preturile terenurilor au crescut incredibil.

Nu sunt un specialist, dar oricine poate sa faca acest calcul. Daca Dobre, de la PD, nu impiedica lucrarile era altceva. Cei care la momentul acela au blocat lucrarile din prostie si din razbunare politica pentru ca era un proiect demarat de PSD", a mai spus acesta.

Adrian Nastase a mai spus ca pana acum s-a dovedit incapacitatea celor de la PD-L de a lucra in echipa.

"Nu au reusit sa lucreze in echipa cu PNL, dar nici cu PSD acum", a mai spus fostul premier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Adrian Nastase, #taia finantari, #Traian Basescu , #Traian Basescu