Nastase il acuza pe Basescu de minciuna si Guvernul de autism

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 22:30
1332 citiri
Nastase il acuza pe Basescu de minciuna si Guvernul de autism

Adrian Nastase il acuza pe Traian Basescu de minciuna si spune despre Guvern ca sufera de "autism", facand referire o declaratie facut de Mugur Isarescu despre o eventuala majorare a impozitelor, desi presedintele a spus ca alege solutia taierilor pensiilor si salariilor in locul cresterii taxelor.

"Cand am citit prima oara aceasta declaratie, am avut impresia ca ma uit peste un transcript al conferintei de presa pe care am sustinut-o marti, atunci cand am lansat programul "Solidaritate pentru Dezvoltare". Ea apartine insa Guvernatorului BNR si pune, practic, capat mascaradei discursului despre cele doua solutii prezentate de Basescu: cresteri de taxe SAU taieri de pensii si salarii.

Semnalul este acela ca ne pregatim si pentru una si pentru alta. Iar in mintea lui Basescu, probabil Guvernul Boc va trebui sa implementeze taierile de pensii si salarii, in timp ce Guvernul sluga II va trebui sa aplice cresterea taxelor, invocand incompetenta Guvernului Boc. Si peste toate acestea, Basescu va poza drept cel care nu stie nimic", scrie Adrian Nastase pe blogul sau.

Nastase spune ca declaratia guvernatorului BNR este "ca un dus rece" si spune ca o eventuala crestere a taxelor nu reprezinta decat un "cutit intors intr-o rana prea adanca". "Din nou, Basescu si PD-L au mintit. Pentru a cata oara?", se intreaba fostul premier, acuzandu-i pe membrii Guvernului ca sufera de "autism".

"Oamenii acestia sunt setati pe o linie care duce intr-o fundatura si nu mai aud niciun semnal de alarma.

Pe aceasta cale, ii invit si pe cei care sperau ca taxele nu vor creste si salutau taierea de cheltuieli in varianta Basescu sa arunce un ochi mai atent pe programul propus de PSD. S-ar putea sa gaseasca lucruri interesante acolo. Acolo chiar avem o alternativa la taierile absurde din prezent", spune Adrian Nastase.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Adrian Nastase Traian Basescu, #Nastase majorare impozite , #Traian Basescu
Comentarii
Poza ETC
ETC
rank 1
Ma induioseaza naivitatea pedelistilor din Romania :))) O naivitate frizand prostia ...