Nastase il ataca dur pe Basescu: Are un grav complex de inferioritate

Joi, 12 Ianuarie 2012, ora 20:30
3021 citiri
Nastase il ataca dur pe Basescu: Are un grav complex de inferioritate
Foto: facebook.com

Adrian Nastase sustine ca presedintele Traian Basescu "este un presedinte cu un grav complex de inferioritate si care se conduce - si conduce - in baza acestui complex, constientizat sau doar exhibat".

"In toata aceasta disputa legata de Legea Sanatatii, ceva spus de Traian Basescu, in seara nefericitei interventii in emisiunea la care a fost prezent doctorul Raed Arafat, ar fi trebuit sa suscite mai multa atentie, pentru ca este expresia unui crez profund al celui care se viseaza reformatorul Romaniei.

Sistemele cele mai rezistente la reforma sunt cele in care sunt prea multi oameni cu studii superioare, a sustinut Basescu, spunand, intr-o fraza, un adevar pe care nu l-a constientizat, cel mai probabil: reformei sale i se opun tocmai cei care inteleg cel mai bine ce este aceea o reforma. Avem un presedinte cu un grav complex de inferioritate si care se conduce - si conduce - in baza acestui complex, constientizat sau doar exhibat", scrie Adrian Nastase pe blogul personal, intr-un text publicat joi.

Nastase: Prejudiciul creat in dosarul "Trofeul calitatii" este zero

Potrivit presedintelui Consiliului National (CN) al PSD, daca Traian Basescu nu s-ar fi cenzurat in formularea declaratiilor, mesajul lui ar fi putut fi redus la o singura afirmatie: "Moarte intelectualilor rai!".

"Incurajarea atitudinilor anti-intelectuale, pe motiv ca acestia sunt rezistenti la reforma, reprezinta cea mai antireformista atitudine a unui politician roman. Cu cine se poate face reforma statului? Oare cu cei care si-au luat Bacul cand altii terminau a doua facultate? Intreb, nu dau cu parul...

Dupa indemnul adresat medicilor si profesorilor sa plece in alta tara, daca vor sa castige mai bine, Basescu le arata si motivul real pentru care doreste acest lucru: se opun reformei LUI. O 'reforma' care nu poate fi contestata de nimeni, niciodata.

DNA cere inchisoare cu executare pentru A. Nastase in "Trofeul Calitatii"

Deja nu mai vorbim de respingerea dialogului, ci de subjugarea spiritului critic si, de ce nu, a manifestarii competentelor reale prin intermediul unui decret prezidential implicit. Nu stiu daca va dati seama, insa acelasi om este si cel care a propus si a impus 'reformarea' sistemului de Educatie", conchide liderul PSD.

A.T.

Eveniment Quarterly Report

Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat luni că propunerea Guvernului este de a reduce gradual plăţile în numerar pentru că ele sunt sursa plăţilor la negru. ”Ne aşteptăm să...
Marcel Ciolacu s-a răzgândit în privința sesizării la CCR a legii austerității. „Nu aş vrea să pun niciun fel de presiune pe judecători”
Marcel Ciolacu s-a răzgândit în privința sesizării la CCR a legii austerității. „Nu aş vrea să pun niciun fel de presiune pe judecători”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni, 2 octombrie, că nu va mai solicita devansarea termenului de 18 octombrie la care Curtea Constituţională va dezbate sesizarea USR şi Fortei Dreptei pe...
#Adrian Nastase Basescu complex inferioritate, #Traian Basescu complex inferioritate, #Basescu Arafat Legea Educatiei , #Traian Basescu