Nastase prezinta un scenariu diabolic prin care Basescu o pune pe Udrea la putere

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 19:56

   

Nastase prezinta un scenariu diabolic prin care Basescu o pune pe Udrea la putere
Adrian Nastase sustine ca ar exista un scenariu politic potrivit caruia Traian Basescu urmareste prin actiunile sale din ultimele zile sa diminueze puterea lui Vasile Blaga in partid, sa discrediteze USL, sa ii confere putere maxima Elenei Udrea, sa exploateze frustrarile lui Geoana, dar si sa "fragezeasca" liderii sindicali cu ajutorul ANI.

Fostul premier nu precizeaza daca informatiile i-au fost furnizate de cineva din PD-L sau de cineva din propria tabara politica.

"Am primit zilele acestea o analiza interesanta referitoare la ultimele evolutii politice", scrie Adrian Nastase pe blog, prezentand o parte din textul asa-zisei "analize" in care numele Elenei Udrea apare cu majuscule scris de nu mai putin de 16 ori.

Udrea urmeaza sa devina prim-ministru

Conform textului, Traian Basescu si "apropiatii sai" intentioneaza sa ii treaca pe Blaga, Berceanu si Videanu "in afara puterii de decizie".

"Un accent deosebit se pune pe preocuparea de a nu permite coeziunea si functionarea recent createi USL. In acest context, se actioneaza ca E.Udrea sa detina cat mai multe prerogative la nivelul PD-L si in plan guvernamental", se mai arata in textul respectiv.

Mai mult, "liderii din teritoriu au fost informati 'pe cai adecvate' despre faptul ca E. Udrea ar urma sa preia conducerea PD-L, sa devina prim ministru sau sa acceada la alte functii in stat".

In documentul respectiv, care nu uita nici de serviciile secrete, procuratura si justitie, pare-se angrenate si ele in acest plan de mentinere a puterii lui Traian Basescu, se mai sustine ca "se vor pregati pentru a candida la presedintia PD-L mai multe persoane care ar putea ceda, in final, in favoarea Elenei Udrea", o varianta colaterala fiind "intrarea concomitenta in cursa a Elenei Udrea si a lui Gheorghe Falca iar, in cazul in care conditiile vor permite, retragerea acestuia din urma in favoarea primei".

De asemenea, planul lui Traian Basescu ar mai viza "sacrificarea unor membri ai PD-L, care urmeaza sa fie deferiti justitiei pentru diferite fapte penale", membri tot din randurile opozantilor Elenei Udrea.

S-au dispus masuri care sa stopeze revenirea in prim-planul vietii politice romanesti a lui A. Nastase si C. P. Tariceanu

In analiza pe care Adrian Nastase o publica pe blog conferindu-i astfel credibilitate se mai arata ca seful statului este considerat de unii lideri PD-L responsabil pentru "gafa de proportii" privind recalcularea pensiilor, motiv pentru care Traian Basescu insusi "a dispus masuri de incetare a acestor comentarii, teama principala fiind aceea ca va fi afectata dezvoltarea grupului care ar trebui sa se construiasca in jurul lui T. Basescu si E. Udrea".

Mai mult, se arata ca "s-au dispus masuri care sa stopeze revenirea in prim-planul vietii politice romanesti a lui A. Nastase si C. P. Tariceanu" si ca "vor fi lansate inclusiv diversiuni la nivelul celor doua partide", inclusiv "informatii cu caracter diversionist la adresa grupurilor ILIESCU-NASTASE, V.PONTA, M.GEOANA, C.ANTONESCU, C.P.TARICEANU, L.ORBAN etc, cu scopul de a crea disensiuni intre grupurile respective, dar mai ales intre conducerile celor doua partide".

Vor fi exploatate frustrarile lui Mircea Geoana

Documentul continua cu explicarea modului in care va fi discreditat USL pe plan extern, dar si cu avertismente asupra faptului ca "vor fi exploatate unele frustrari ale lui M. Geoana cu scopul de a-i tempera criticile la adresa lui T. Basescu si de a-l folosi impotriva lui V. Ponta, A. Nastase, I. Iliescu si altii".

Primarii PSD si PNL vor fi compromisi "pe linia DNA", iar "patronii unor firme care au conexiuni cu liderii USL vor fi ascultati prin mijloace tehnice cu scopul de a se ajunge la posibile fapte ilegale comise impreuna cu V. Ponta, C. Antonescu si persoane din anturajul lor".

In incheiere se mai arata, printre altele, ca Traian Basescu urmareste sa isi creeze "o imagine pozitiva de initiator si luptator impotriva coruptiei", si, in acelasi timp, "ca element de psihologie sociala, T. Basescu insista pe continuarea masurilor de austeritate si chiar aducerea majoritatii populatiei in pragul foametei, sub legendele crizei economice, urmand ca in pragul alegerilor locale sa se procedeze la 'relaxarea' acestei situatii si chiar la pomeni electorale".

Documentul contine si o ultima referire, la "atacul ANI asupra liderilor sindicali", care ar avea ca scop "deturnarea atentiei de la responsabilitatea PD-L privind coruptia din vami si 'fragezirea' liderilor sindicali in perspectiva unor miscari sindicale si a modificarii Codului Muncii".

Adrian Nastase incheie postarea de pe blog invitandu-si cititorii sa vada, impreuna cu el, "daca aceste scenarii vor fi puse in aplicare".
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5115 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Ce moaca are :)))))
Si daca ar fi asa, care e problema matale, Bombonelule?

PNL-istul Porumbacu l-a pus sef pe turnatorul Felix.
Tu l-ai pus sef pe tantalaul Tonta.

Care-ar fi propblema matale daca PDL ar pune-o sefa pe Udrea?
Ai cosmaruri?
E treaba voastra ce faceti cu USLA. La fel, e treaba PDL pe cine-si alege sef sau presedinte!

Tu vezi-ti de procesele tale ca incep sa zornaie catusele, lasa politica pt ca nici macar Geoana nu te mai baga in seama.
Si cu asta cred ca am spus totul :)
Utilizator sters
Nastase prezinta un scenariu diabolic, o sa renunte la imunitate pentru a dovedi ca nu-i fricos, ca poate renunta ca Traian Basescu
bombo nu renunta la imunitate pentru ca e penal plus lash. un general neamt sau japonez se impusca, aveau demnitate. un comunist este lash, vezi nastase, felix secu, se ascund tot timpul sub poalele altora.
lashilor!
Comentariu inadecvat
Azalleea
rank 2
mister adi-termopane
isi da cu parerea. O fi parerea lui?
adevar
rank 1
DRAGA CAMELIA,INFORMATIILE I-AU FOST FURNIZATE PENALULUI BOMBONEL,CARE VIZITEAZA O DATA PE SAPTAMANA SALILE TRIBUNALULUI,DE CATRE INSASI MINTEA LUI DIABOLICA!
DE FAPT IDOLUL FEMEILOR STERPE DIN PSD-RELIVCA

BOLSEVISMULUI UTOPIC,IN MOD NORMAL NU AR MAI AVEA

CADEREA SA SE PRONUNTE IN MATERIE DE... MERSUL

POLITICII,DOAR CA NESIMTIREA II DA GHES!CA BASESCU AR

INCERCA SA O SUSTINA PE ELENA UDREA IN FUNCTII

IMPORTANTE IN PARTID AR FI CEA MAI INTELEAPTA IDEE!

SI CHIAR IN FRUNTEA GUVERNULUI,PENTRU CA AR FACE MULTE

VICTIME IN POLITICA,IN RANDURILE RAPANDULELOR GEN ORGAN-

ORBAN!
robyn
rank 5
"Nastase prezinta un scenariu .Scenariu lui este cunoscut Cam nevos Bomby, in ultimul timp. Disperarea se vede la el, ca si la Leca.
Cred ca fac amandoi temele. Ideile sunt identice.
Sau primesc biletelul cu acelasi text?
adevar
rank 1
...desigur a se citi"relicva"
.
Utilizator sters
Azalleea, daca si bombo a luat-o razna, inseamna ca vor aparea in curand ceva legaturi penale intre psd-isti si lideri sindicalisti, in majoritate frati cu neocomunistii din pesedeua vopsita mai nou in socila din famiglia uslasilor
tov bombo, püe ce pariem ca presedintele RO nu o va propune niciodata pe Udrea ca premier? Hai, fii barbat, macar una data!
dandy
rank 5
Nastase prezinta un scenariu diabolic...Puiu Hasoti, PNL, prezinta un scenariu real:
"... in cartea sa, intitulată "Liberal in opozitie", scria următoarele: "Coruptia in Romania este determinată de reprezentantii PSD, care fură tot ce se poate fura ". Sau: "Nu cunosc niciun membru PSD care să nu fie corupt sau incompetent". Sau: "In PSD, unii sunt ticălositi de tineri, iar altii - imbătraniti in ticălosii". Sau: "PSD este cel mai corupt partid din Europa...Pentru democratie si normalitate, politica PSD reprezintă tot ceea ce poate fi mai perfid, malefic si ipocrit".

" El avertiza: "Este o decizie ce va favoriza coruptia, frauda, minciuna si tot ce-i mai rău"... "si in judete, si in ministere se va fura in liniste si organizat, pentru că le este extraordinar de mare foame".
cazul39
rank 2
CE ZICETI DE SAFTOIU?
MAI ESTE SAU NU PEDELISTA?
Comentariu inadecvat
Azalleea
rank 2
cazul39
In acest articol nu se spune nimic despre voiculescu. Sau primiti comenzi diferite de la zi la zi? statistica, siriana unde sunt? sau nu intrati toti in acelasi timp?
opus9
rank 5
Vcepresedintele de onoare PSD, pescueste ca de obicei in ape tulburi ! Indefinit, sexual social si politic visesza cai verzi pe pereti ! El este mai putin dotat ca Hrebenciuc si mai putin increzator in sine de cat Vanchelie !
.
GuzganRozaliu_vrajitor
rank 5
Mo Hadrean, moo! Lasă vrăjala moo si ha să cantăm:
In carute colorate trec tiganii
Si-o tiganca-n parul ei si-aduna banii
Alta sade intr-un colt, da cu ghiocul
Sa-i ghiceasca unei fete mari norocul
Un tigan canta cu foc dintr-o vioara
De cu zori si pana cand se lasa seara

Trec tiganii, trec
Se duc si petrec
Trec tiganii, nu se mai opresc
Dar ei se iubesc
S-aude o vioara, s-aude un tambal
S-aude vocea calda a unui lautar
S-aude o vioara, s-aude un arcusi
S-aude glasul dulce al unui tiganusi
NeluKGBush
rank 5
Nepoate,
Decat să te afli aiurea in treabă vrand să batjocoresti inteligentza omenească, fă-ti fierărie si confectionează-ti singur brătzări pentru Jilava. Tu ti le poti face cum iti vin mai bine.
....A ta mătusa Tamara.
adevar
rank 1
BAI PATRIOT DE KATANGA,DE CE ESTI OBRAZNIC?
ORICE CETATEAN EUROPEAN SI-AR DORI UN "DICTATOR"CA BASESCU!

...DOAR CA IN UE NU SUNT ...PERMISI DICTATORII!

...SI ATUNCI TREBUIE SA NE MULTUMIM CU BASESCU-

JUCATOR,CEL MAI BUN POLITICIAN ROMAN

POSTDECEMBRIST,INSEMNAND DE FAPT POSTBELIC!
Utilizator sters
,,Nastase prezinta un scenariu diabolic prin care Basescu o pune pe Udrea la putere ''
Dar un scenariu diabolic in care detinutii de drept comun ii arunca sapunul pe jos si apoi il pun sa-l ridice,cand ne va prezenta?
jackd
rank 2
Buey Nea BomboTermopanNepotu'lu'Matusa...
...prezinti scenarii, te crezi la Hollywood... trezeste-te din reverie, esti in a noastra Romanie, gandeste o solutie, sa scoata tara din criza si saracie
Utilizator sters
Cine vrea să latre, latră
Caravana vine, trece;
Cine vrea să latre, latră
Piramidele aztece
N-au nimic cu nici o satră!

Valeria, n-o să ai parte
Nici de lauri, de balauri,
Dacă cei din urmă grauri
S-au izbit de geamuri sparte;

In zadar un simulacru
Mai starneste sanziene
Scurgand de prin damigene
Otetit un vin si acru;

Te-a dat gata un nagat
Care nu zbura prea sus
Iar mirosul de cus-cus
Doar ispită sau ambat

Nici o cale de acces
Un pitic ascunde luna
Despre care spunea buna
Noptile că poartă fes

La ce-ti trebuie căpestre
Dacă n-ai potcovit murgul
Si te-a prins pe drum amurgul
Fără nici un pic de zestre?!


poezie de Ion Untaru
josprostia
rank 5
Ce ierburi fumeaza asta?
Mai bine ne-ar prezenta un scenariu in care el se pune la dispozitia justitiei, si ca demonstreaza in instanta ce neprihanit este. Dar si asta ar fi tot atat de incredibil ca si aiurelile de scenarii pe care le bolboroseste in transa etnobotanica.
Utilizator sters
Corect !
Bombonel vede bine ! Din disperare ,Basescu e capabil sa faca acest gest sinucigas. Udrea va fi bolovanul care va trage la fund Marinaru. Asa am gindit si eu dar nu am spus ca sa nu sara postacii ca arsi. Dar din gura lui Bombonel....pare mult mai realist ! Sa dea Dumnezeu !
Utilizator sters
INTRE PSD SI PDL A EXISTA UN TROC, NUMIT SI PACT CARE AFOST INCALCAT DE BASESCU TRAIAN NU IN INTRES ROMANESC CI IN INTERES CORUPT.
Intelegerea a fost ca Nastase Adrian sa nu ajunga judecat pe fondul faptelor sale penale ,atat timp cat Basescu Traian avea de transformat coruptia instituionalizata de regimul iliescu ion=PSD , in propria-i lui clientela corupta ,inclusiv cea de la vamile romanesti.
Pentru aceasta PSD si PDL au incheiat si un PACT POLITIC in 2008 Pact despre care si PSD-istii si PDL-istii erau foarte entuziasmati:

http://www.bursa.ro/pactul-pentru-romania-acord-politic-intre-psd-si-pd-l-39858&s=politica&articol=39858.html

Apoi si-au dat seama ca daca raman impreuna sa aplice urmatoarele masuri stalinist-neonaziste impotriva romanilor, soarta TUTUROR securist-comunistilor -ceausisti din PSD-PDL va fi dramatica.
De aceea s-au despartit,urmand ca fiecare sa-si joace rolul prestabilit.

Piratul insa ,fortat de setea de bani a tziitoarei woodriste ,a tradat si si-a construit propria grupare de crima organizata care stapaneste acum intreaga tara.

Actele ajunse la Nastase Adrian pot fiu date de tradatorii lui Basescu Traian ingroziti de nemernicia gruparii mafiote PDL-UDREA BASESCU BOC.

Strategia este reala si ea este deja aplicata in tara.

Vedeti izolarea lui Vasile Blaga,

"1. Diminuarea constanta a puterii si influentei lui V. BLAGA si a apropiatilor sai, “pana la limita mentinerii unitătii partidului";

2. “Trecerea in afara puterii de decizie “a lui V. BLAGA, R. BERCEANU, A. VIDEANU si a altora care nu se aliniază intocmai ideilor si actiunilor lui T.BASESCU si E.UDREA. Un accent deosebit se pune pe preocuparea de a nu permite coeziunea si functionarea recent createi USL.

3. In acest context, se actionează ca E.UDREA sa detina cat mai multe prerogative la nivelul PDL si in plan guvernamental."

III.Actiuni la nivelul electoratului

1 . Organizarea de sondaje, actiuni de propaganda etc. care sa evidentieze “cresterea" in procente a PDL la cote care de fapt sa fie atinse prin furt electoral. Este mai mult decat edificatoare maniera in care A.VIDEANU a precizat recent “cresterea constanta" in sondaje a PDL. Aceste"previziuni" fixeaza, de fapt, cotele care vor fi atinse prin actiunile de furt;"

sondaje comandate pe abni publici, dar si continuarea austeritatii romanilor:

"10. Ca element de psihologie sociala, T. BASESCU insista pe continuarea masurilor de austeritate si chiar aducerea majoritătii populatiei in pragul foametei, sub legendele crizei economice, urmand ca in pragul alegerilor locale sa se procedeze la “relaxarea" acestei situatii si chiar la pomeni electorale."

"
niculaeda
rank 5
DAR DNA-UL ESTE LA FUNDULETUL TAU TARANE
PARDON , tigane !!!
Utilizator sters
DACA II SPUNEAI SI BORAT ERA CEL MAI BUN COMENTARIU DIN 16-02-2011
BINE AI SPUS ,MIZILUL ESTE VIATA LUI.DAR CE A FACUT BOMBO PENTRU MIZILENI????LE-A DAT OUA????IA MINTIT CA SA IL VOTEZE SI SA AIBA IMUNITATE.
CARLANUL CEL MAI D.O.B.I.T.O.C
BOMBO NESIMTITUL NATIONAL
PEDOFILUL PUTUROSUL NATIONAL
ILICI CEL MAI MARE TRADATOR DE NEAM ,KGB-IST
VOICULICI ,TURNATORUL
SOV ,HOTUL NATIONAL
VANGHELIE,BORATURA FERENTARI
VOTATI ALIANTA DRAGI ROMANI
cazul39
rank 2
SAFTOIU PEDELISTA DIN PNL
SAPTAMANA TRECUTA ADRIANA SAFTOIU S-A INTALNIT LA RESTAURANTUL UPTOWN, MAI PRECIS MIERCURI PE 9 FEBRUARIE CU ADRIEAN VIDEANU SI TATAL LUI SYDA(LOGODNICUL PREZIDENTIAL). SE PARE CA SAFTOAICA ESTE INCA PEDELISTA, NU SI-A UITAT VECHILE SIMPATII. SA FIE CHIAR UN CAL TROIAN PORTOKALIU IN PDL?
T.P.LICA
rank 1
Bombonele,
ti-e frica de madam Udrea? Sa stii ca daca ajunge Premier, te mananca fript; femeile sunt mai rele decat barbatii! Asa ca teme-te ca ai de ce.
Utilizator sters
RESEMNAREA SI TACEREA POPORULUI= RIDICAREA IN SLAVI A KOORVEI SI A DIKTAKIORULUI!
Luati-l pe KIORU VOSTRU SI FUGITI CAT MAI AVETI TIMP! Nu uita sa-i fiti slugi credincioase !
DIKTAKIORUL este al vostru, securisti hoti si disturbati de koorve la cerebel!
Nu este al nostru, ca noi nu l-am votat! Si nu o sa votam nici PDL ul cat o mai trai! Cat despre ceilalti comunisti-securisti de care muriti de ciuda ca s-au aliat, au fost creatia kiorului vostru si nu-i recunoastem ca reprezentanti ai nostri! Sa krape toti de peste tot ! Poporul este satul de mincinostii vostrii si avizii de putere ai celorlalti! VREM O CLASA NOUA! VREM O ORANDUIRE NOUA! VREM SPERANTE SI FERICIRE, PACE SI BUNASTARE! Ne-am saturat de diversiunile kiorului si impotenta piticului cosash si talentele unei inculte gen nutzy spaima puntii !Luatii cu voi...in infern! Nu uitati,pana cand comunismul si comunistii,securitatea si securistii precum si acesti lingai colaborationisti nu vor fi distrusi prin orice mijloace posibile,nimic bun nu o sa se intample in Romania. Eu stiu una si buna:
Caligula Imperator
A facut din cal Senator
Diktakioru, mai sinistru
A facut koorva ministru !
Ne va pune si buiestru
Si-o va pune prim-ministru!
Si-a facut din PDL mult laudat
O carpa de womitat..!
alexicu
rank 2
Un scenariu hilar!
Nu cred ca Elena Udrea va ajunge acolo unde spui tu, Adriane! Chiar daca Basescu si-ar dori sa il sacrifice pe Boc in favoarea partidului, nu cred ca se va ajunge acolo, si va incerca sa il ajute sa isi consolideze pozitia in partid. Cat priveste pe adversarii politici din USL, cred ca Presedintele va avea ac de cojocul fiecaruia si va reusi sa ii faca sa regrete amarnic ca au facut aceasta alianta!
Stan
rank 5
E clar, daca maine are loc vreun conflict de proportii intre Geoana si Ponta sau intre Antonescu si Orban,...
Basescu va fi vinovatul!! Fiindca asa scrie pe blogul lui Nastase!
cristoiu
rank 5
Freamata dl.Nastase in ultima vreme.
O fi din cauza vamesilor ?
XERESS
rank 3
o fi "regele " vamesilor ,vrei sa zici ?
ce imaginatie ai,cum ar fi sa te faci regizor,nu te-ai gindit ? Poate ai succes ,cu asemena idei,cui,o sa vezi.
niculaeda
rank 5
Nastase prezinta un scenariu diabolic prin care Basescu o pune pe Udrea la putere
asa popo baga strambe !!!
XERESS
rank 3
da de unde,
doar n-o sa avem mai o Elena la putere,asta ar fi culmea si sigur spinzuratoarea lui Basescu. Se spinzura cu sutienul de poarta de la Cotroceni.
Dara
rank 4
Cand esti pe cale sa te ineci, orice pai ti se pare o cale de salvare
Mai stii?! Basescu este in sare de orice iar Elena Udrea este foarte abitioasa si cel mai apropiat om al Presedintelui, este principalul lui consilier.
Utilizator sters
Da' analiza de cine e scrisa? :)
Bombo sustine ca a primit "un document"
Ei si?
Cine-a facut analiza aia, draga Bombo?
Vreun Ciutac, vreun Badea, Felix sau Porumbacu?

Ce mare "bomba"

"am primit o analiza" :))))

Cat de disperat a ajuns acest Bombonel incat nici macar nu mai are curajul sa-si asume propriile infantilisme.

Mai nou, se numesc "am primit o analiza" :))))

parca-i vad deja pe milioanele de romani cu insomnii incepand cu aceasta noapte:
"Am incurcat-o ...a primit Bombo o analiza.
Ce ne facem?
Mai apucam primavara?
Nevasta, fa bagajele ca plecam in lume. N-auzi ca Bombo a primit o analiza????"

Hahahahahaha Bombo, l-ai taiat pe prostanac de pe primul loc :)
niculaeda
rank 5
"am primit o analiza"
te pomenesti ca rezultatul e pozitiv !!!
niculaeda
rank 5
sa se procedeze la 'relaxarea' acestei situatii si chiar la pomeni electorale".
voi vorbiti de pomeni !!!
laurent47
rank 1
Riscul meseriei!
Matelotul are idei rapide pentru a iesi din incercuire! Dupa parerea mea este mai destept ca Nastase si tot PSD-ul lui! O miscare tare a fost cand cu ani in urma s-a pus la dispozitia justitiei (ceace Nastase evita de cativa ani!), nu-l are nimeni la mana cu nimic si fac referire la probe pentru a convinge o instanta judecatoreasca, lupta impotriva coruptiei in ciuda faptului ca multi il considera un corupt, dar iarasi, fara sa probeze, iar pe langa altele, nu se sperie de nici un dusman al sau. Nu-l pretuiesc, dar am o oarecare admiratie vizavi de tenacitatea si abilitatea sa de a-i pune pe jar pe toti adversarii sai. Cu riscul ca-mi veti trage un perdaf, cred si chiar doresc sa-si termine mandatul, astfel poate vom vedea si cateva capete matrasite din politica daca nu ascunse de ochii nostrii, adica incarcerate!!! Iar tu Adriane nu mai veni zilnic cu zvonistica. Nu te mai crede nimeni, fii sigur de asta. In fond sa stii ca pentru multi si copii tai vor avea un semn in frunte. Uite-l pe stranepotul matusii Tamara. Santeti de rasul lumii!
niculaeda
rank 5
Un accent deosebit se pune pe preocuparea de a nu permite coeziunea si functionarea recent createi USL. In acest context, se actioneaza ca E.Udrea sa detina cat mai multe prerogative la nivelul PD-L si in plan guvernamental"
si ce dracu' sa va faca udrea sa va epuizeze fizic ?
trecand peste faptul ca udrea prim-ministru suna ca dracu' ca sa citez pe unu' care s-ar dori ministru de externe !!!
parerea_unei_babe_cu_palarie
rank 5
Dragei Udrea, jos palaria! Dragului Basescu, jos palaria! Sa ne traiti in veci, iubiti conducatori! A venit criza! Cuplul prezidential ne scoate din criza! Iar vine ! Cuplul UDREA-BASESCU iar ne scoate din criza!
! Iar vine criza! Iar ne scoate din criza! Vine criza din nou! Cuplul Basescu-Udrea ne va scoate din criza din nou! URAAA! CUPLUL PREZIDENTIAL NE SCOATE TOT TIMPUL DIN CRIZA! PAAAAAAAAAANA LA CAAAAAAAAAAAAAAAAPAT!Urari de iarna...
...
Si pentru astea, deci, l-am ales noi iara
pe BASE-al nostru, iubit conducator,
pentru a fi puternici, stapani la noi in tara,
spre a zidi sub soare un falnic viitor.

Si-alaturea de dansul, doamna UDREA,
se afla-n cinstea tarii un chip frumos si bland,
ea azi intruchipeaza nobletea pururi vie
a marilor CARNATARESE nascute pe pamant."

Ce? Nu va plac carnatii? Carnatii diabolici de Plescoi? Diabolic de picanti!
Deniutz
rank 4
Domnule Adrian Nastase.... !
" Cainele moare de drumul lung , iar chibitii de grija altora ! "
Mos Ion Roata
rank 5
@ Deniutz Nu va suparati ca va intreb, dar dumneavoastra ce faceti pe acest forum? Asta asa, ca veni vorba de chibitzi.....
...
niculaeda
rank 5
Adrian Nastase incheie postarea de pe blog invitandu-si cititorii sa vada, impreuna cu el, "daca
nu suna prea bine scenariile dar decat sa te vedem pe tine invitandu-ne sa-ti numaram ouale , parca totusi ...
iceman
rank
bombo fa-ti rost de sapun ca te asteapta vremuri grele !
.
niculaeda
rank
bombo fa-ti rost de sapun
si nu uita sa-l scapi pe jos !!!
Utilizator sters
la virsta lui are nevoie de alifie
de sapun nu are nevoie deoarece se poatespinzura cu funie de matase
lool
rank
A DAT-O SI BOMBONEL PE BANCURI CA BASESCU??
.
Mos Ion Roata
rank
Dupa cum e scris textul respectivei analize, acolo e mana de profesionist. Il abandoneaza serviciile secrete pe Basescu din cauza academicienei din Plescoi?
...
RO.Tiger
rank
Basescu nu are un plan diabolic. El insusi este diabolic !
Chiar daca acesta ar fi planul lui Basescu, eu zic ca este bine ! In primul rand nici eu care il urasc pe Basescu mai mult decat toti la un loc nu vrea sa-i mai vad pe scena politica pe: Adrian Nastase, Ion Iliescu, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Varujan Vosganian, Marko Bela, Marian Sarbu, Gabriel Oprea, Varujan Pumbaccian, Petre Roman, Liliana Minca si inca alti 1215 figuri sinistre. Traian Basescu si Elena Udrea sunt sortiti unul altuia si vor cade tinandu-se unul de altul intr-o agonioe a *** politice.Videanu, Blaga si Berceanu ii vor urma dirijand marsul pedeleului spre groapa de gunoi istoriei. Va urasc pe toti astia care ati dus tara de rapa ! Nenorocitilor ! Huoooooo !!!
Emigrantul-Anonim
rank
"nu vreau sa-i mai vad pe scena politica pe:..." Pleaca de acolo, daca nu vei sa-i mai vezi!!
Alta sansa sa nu-i mai vezi, nu ai!!! EI SUNT ETERNI!! Se agata cu disperare, de putere. Tara e o prada!! Cine apuca prada NU-I DA DRUMUL!! Clasa politica din Romania, IN TOTALITATE!!! ESTE PROFUND CORUPTA SI INCOMPETENTA!! CLASA POLITICA ROMANESCA A AJUNS LA PUTERE CU SPRIJINUL NEMIJLOCIT AL POPORULUI ROMAN CARE S-A CREZUT PARTAS LA JAFUL NATIONAL. DUPA DOUAZECI DE ANI, POPORUL CONSTATA CU AMARACIUNE CA A FOST JEFUIT SI VIOLAT DE TOATE PARTIDELE!! Intr-un clasament al calitatii, politicienii romani sunt niste otrepe cara nu merita nici-un fel de respect. Politicienii romani sunt cei mai nemernici hoti si ticalosi, indivizi!!
medgidnicolai
rank
Gresiti...
Gesiti d-le Nastase. Basescu este suficient de abil sa nu mizeze pe o mana moarta. Udrea este la fel de uzata ca si Boc.
cititori
rank
Daca scenariul e diabolic pt.unii (Blaga & Co)
acelasi scenariu pare a fi optim pt.altii,de ex. pt.MUE (Ministreasa Udrea Elena).
Nu cred ca Ba.secu o va impinge mai tare pe MUE in sus,chiar daca amandoi ar dori,din cauza ca chiar s-ar da de gol ca sant imbarligati pe banii romanilor.
buburuza53
rank
TITLU GRESIT.O PUNE CU UDREA.
Din cand in cand.
Te-o
rank
Saracul Nastase devine tot mai paranoic
Vede scenarii apocalitice,comploturi universale etc.
A intrat groaza in el ca va ajunge in instanta!
-A primit "informatii"..."un text"...o analiza "interesanta"....din care a dedus ca:
-Dna Udrea va deveni premier ,sef de partid si eventual..noul Papa!!!!
-Diabolicul(ati ghicit cine este)vrea sa blocheze promovarea in PSD si PNL a lui Bombonel si,respectiv,Prostariceanu.Pai Bombonel draga "diabolicul"nu mai poate face nimic in PDL ,dar sa va opreasca voua ascensiunea in PSD-PNL???Puteti fi votati ,orice, cu 110% din voturi!
Exista un complot de "compromitere" a USL pe plan extern.Pana una alta PSD si PNL s-au dovedit barfitorii si sabotorii Romaniei pe plan extern!Si apoi USL se compromite singur!Nu-i nevoie de niciun efort exterior lor.
-Se va compromite PSD si PNL pe "linie"(suna a sedinta PCR!) DNA.Firme care lucreaza cu Ponta si Antonescu vor fi ascultate pentru a-i compromite pe acestia prin fapte ilegale comise!Bombonel draga ,daca cei doi caraghiosi nu au comis fapte ilegale,de ce sa se teama?
-Atac la liderii sindicali(de fapt agenti PSD).Nu-i ataca nimeni Bombonel.Le sunt controlate averile.Asta-i tot!Stiu ca nu-ti place ideia!
-Bombonel,simti ca USL esuaeaza incet dar sigur si cauti niste lumini violete pentru a explica romanilor esecul?Teo
cioclu_rosu1
rank
Ar fi straniu să fie adevărat ce insinuează "Bombone" !
"Don't Cry for Me Argentina" este cea mai cunoscutǎ melodia din muzicalul Evita ...Telenovela FMI ar fi transpusă-n "Don't Cry for Me Romania" scenariul lui Bombo e vechi de pe vremea cind fusese izolat de tovarăsii din PSD si scria ,ca o consolare ,la JN
vivi
rank
De unde stii tu mai Bula?
Tu le stii pe toate,asa ca si de data asta v-o trage Basescu ?,dupa ce ca ai facut atatea faradelegi acestei natiuni ,mai ai tupeul sa dai lectii de morala pt. alte partide ,mai bine te-ai uita in interiorul partidului tau mafiot si sa vorbesti de ce trebuie facut sa va prezentati in fata justitiei ca sa va primiti pedeapsa cuvenita.
Stai fara grija,ca Elena Udrea este mai isteata decat tine si daca s-a imbogatit ,a facut-o prin afacerile firmelor sale ,pe cand tu te-ai imbogatit din averea statului ,prin frauda, si din banii contribuabilului si pana la urma ce faci cu atata avere?,valabil pt. cei imbogatiti fraudulos.
marveca dinulescu
rank
oo
Doamne fereste! Vom fi din lac in put.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor