Nastase: Romania nu mai este un stat de drept

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 11:58
2252 citiri
Nastase: Romania nu mai este un stat de drept

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, critica modul in care a inteles Coalitia sa faca pace, propusa de Traian Basescu, si sustine ca a aratat o mare distanta intre vorbe si fapte, iar Romania nu mai este un stat de drept.

"Intr-o singura saptamana, coalitia de guvernare impinsa de Traian Basescu de la spate, sau pur si simplu stransa cu usa de acelasi personaj, a aratat o mare distanta intre vorbe si fapte...In aceste conditii, evident ca au tot mai multa dreptate cei care considera ca Romania nu mai este un stat de drept", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Liderul social democrat puncteaza actiunile realizate de cei de la Putere, modificarea regulamentului Camerei Deputailor, deciziile de asumare, si spune ca asta dovedeste ca ei nu isi doresc un armistitiu.

"Un presedinte de Camera califica Biroul Permanent al acelui for ca o "chestie" administrativa, "pe la care se plimba hartii". Dupa aceea, se modifica Regulamentul respectivei Camere, astfel incat deciziile Biroului Permament sa nu mai conteze, fiind suficient un singur vot din 13 (probabil al Robertei Anastase) pentru luarea deciziilor, daca Roberta Anastase se intalneste cu ea insasi in propriul birou, transmitand o convocare in acest sens", mai scrie acesta.

Adrian Nastase mai sustine ca cei de la Putere propun o smecherie in Camera Deputatilor, prin care doresc sa creaca numarul de membri din Comisia de Munca, astfel putand sa elimine orice posibilitate a opozitiei de a mai impune ceva.

"De asemenea, Coalitia de guvernare anunta ca a hotarat sa isi angajeze raspunderea pe Legea salarizarii unice, pentru ca (nu-i asa?) Parlamentul nu este unicameral si nici 100% portocaliu ca sa treaca legile precum Marea Adunare Nationala (ii recunosc drepturile de autor lui Ioan Oltean si probabil dorinta). O intelegere, chiar si minimala, este imposibila in aceste conditii", conchide acesta.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Adrian Nastase critica Opozitie, #Romania stat drept , #Traian Basescu
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
O fi fost stat de drept in urma cu 2000 de ani . Ce a urmat putin ma intereseaza , iar ce-i fecundeaza mintea lui Nastase peste noapte cu atat mai putin !
Poza Hera
Hera
rank 5
ce ne faceam noi fara parerea lui Adrian Nastase, "presedintele Consiliului National al PSD", "liderul social democrat" etc., etc ... ?!