Ce i-au cantat cocosii lui Nastase la 5 dimineata (Opinii)

Autor: Cristian Mihai Chis
Joi, 31 Mai 2012, ora 13:23
6062 citiri
Ce i-au cantat cocosii lui Nastase la 5 dimineata (Opinii)

I-au cantat a cucuvea. Oricat s-a straduit Adrian Nastase sa para relaxat, ca intr-un hamac atarnat intre doi cocotieri de pe malul Pacificului, cand l-au intrebat jurnalistii ce a putut discuta, pentru numele lui Dumnezeu, la 5.53 dimineata, cu seful Inspectoratului de Stat in Constructii in ziua cand ISC avea sa se retraga din dosarul "Trofeul calitatii", tulburarea a fost greu de ascuns.

Nici el, insusi Adi The Great, n-a mai putut sa traga cu ochiul destinului in fata camerelor de filmare la cateva minute dupa ce a fost prins de Sanepid ca umbla neimbalsamat pe strada, vorba lui Vadim. Mai tare ca Dinu Patriciu in celebra noapte din sala de judecata, dar mai moale ca fularul.

Lucrurile s-au petrecut exact ca in filmul in care Traian Basescu l-a intrebat pe Mircea Geoana cum s-a simtit noaptea acasa la SOV. Dupa ce, in sala de judecata, procurorii au vrut sa stie daca inculpatul a vorbit cu Adrian Grajdan in dimineata zilei de 22 mai, Nastase le-a spus jurnalistilor ca nu l-a sunat.

Dupa care: "N-am vorbit la 5 dimineata cu domnul Grajdan, am discutat despre chestiuni de ordin general, despre constructia institutiilor". Uaaai!

Sa vedem, ca nu ne doare imaginatia: "Buna dimineata, domnule Nastase, sunt Grajdan. As dori sa stiu, sper ca nu v-am trezit, daca nu vi se pare ca Romania se afla pe un drum gresit" (10 secunde). "Servus, ba da, dar daca punem baza pe turism, agricultura si infrastructura, Germania scrie pe noi" (8 secunde).

"Dar despre consolidarea institutiilor ce ziceti?" (4 secunde) "Da, facem, democratia este asa, ca un ou mare, mananci din el doua zile si nu se termina, si cand se termina, esti sanatos si faci alt ou mare, si tot asa" (11 secunde).

"Aveti dreptate, ca si fetele alea de la Miss isi doresc pacea mondiala, desi stau toata ziua atarnate in Dorobanti" (6 secunde). "Lumea se duce naibii, sa gandim pozitiv si sa mergem la biserica, sa facem donatii, ca sa fac un spirit de gluma" (7 secunde)" "Bine, pa!" (1,5 secunde) "Haidi pa!" (1,5 secunde, total 49).

Acuma, ca scroafa-i moarta in cotet, sa zicem asa catre Victor Ponta: domnule presedinte al PSD, este ceasul al 12-lea! Daca nu aveti nimic sa va reprosati, iesiti afara din constiinta dumneavoastra, rupeti-va inima si vorbiti!

Poate ca, asa cum se spune in veceul garii si in Parlamentul Romaniei, v-au facut! Daca da, aveti o sansa sa salvati cate ceva.

Daca exista insa o posibilitate sa fiti prins cu minciuna, demisionati! Intr-un partid de 600.000 de membri n-or fi toti corupti, ipocriti si lenesi. Cei mai multi sunt oameni de treaba, care nu au nicio vina ca asista acum la o porcarie fara margini. Fiti generos!

Citeste si:
Liderul UDMR, despre instabilitatea unei coaliții. „Indiferent dacă ei negociază cu PSD sau cu USR, toţi se uită la celălalt ca la adversari. Conflictul se va repeta”
Liderul UDMR, despre instabilitatea unei coaliții. „Indiferent dacă ei negociază cu PSD sau cu USR, toţi se uită la celălalt ca la adversari. Conflictul se va repeta”
Preşedintele UDMR, vicepremierul interimar Kelemen Hunor, consideră că este necesar un guvern susţinut de o majoritate şi pentru aceasta trebuie să existe perspectiva că se poate merge...
Traian Băsescu, către consilierii prezidențiali care l-au însoțit în Egipt: "Mă, dacă aveți chef de văzut piramide, luați-vă vacanță!"
Traian Băsescu, către consilierii prezidențiali care l-au însoțit în Egipt: "Mă, dacă aveți chef de văzut piramide, luați-vă vacanță!"
Adriana Săftoiu, fost consilier al lui Traian Băsescu, rememorează un episod din timpul vizitei făcute de fostul președinte în Egipt în cursul anului 2007. Istorisirea este spusă de...
Sursa: Ziare.com