Nastase, aluzii transparente despre tradare si "intelegeri de noapte"

Joi, 14 Februarie 2013, ora 20:49
6040 citiri
Nastase, aluzii transparente despre tradare si "intelegeri de noapte"

Aflat la un pas de eliberare, Adrian Nastase a publicat in ultimele doua zile niste texte in care semnaleaza subtil ca are nemultumiri fata de apropiatii sai din zona politica. Nastase vorbeste despre tradare si "intelegeri de noapte".

"Este important, si atunci cand esti la podea sa vrei sa te ridici si sa continui lupta. Este adevarat, sunt multe batalii in care e nevoie de o armata de vointe. Privesc in jur si vad, mai curand, intelegeri de noapte, armistitii lipsite de verticalitate, tradari motivate de 'interesul national'. Uneori, ma intreb cine este vanatorul si cine 'mistretul cu colti de argint...'", a scris, miercuri, Adrian Nastase pe blog, fara a preciza la ce anume se refera.

Nastase ii cere lui Ponta sa nu mai respecte pactul cu Basescu

Joi, Nastase a revenit cu un nou text pentru a se asigura ca semnalul sau din ziua precedenta va fi bine receptat.

"Exista oare prietenie in politica? Raspunsul meu este mai curand, unul sceptic. In politica, se formeaza aliante personale, se construiesc, uneori, camaraderii ce tin, eventual, de antipatia fata de altii sau poate, de anumite obiective comune. (...) In politica, mai potrivit ar fi cuvantul loialitate.

Am crezut si cred, in continuare, in nevoia de loialitate in politica, in respectul pentruceilaltisi in respectul pentru cuvantul dat. Sa nu ma intrebati, insa, ce cred despre tradare in politica...", a notat Nastase.

Ambele texte fac parte din scrieri publicate in Flacara lui Adrian Paunescu in urma cu o luna, respectiv cu doua luni, reluate acum fara vreo explicatie din partea autorului.

Ponta, despre eliberarea lui Nastase: Astept cu inima stransa verdictul, sper sa fie favorabil (Video)

Pe de alta parte, liderii PSD Victor Ponta si Liviu Dragnea si-au reafirmat in ultimele zile loialitatea fata de Adrian Nastase. Ponta a declarat ca asteapta cu "inima stransa" decizia judecatorilor in privinta eliberarii lui Nastase, in timp ce Dragnea spunea ca ii "este foarte dor" de fostul premier.

Citeste si:
Cenzura odioasă impusă de „infamul Doi și-un sfert”. Istoricii nu mai pot accesa documentele sensibile din istoria României
Cenzura odioasă impusă de „infamul Doi și-un sfert”. Istoricii nu mai pot accesa documentele sensibile din istoria României
Istoricii și cercetătorii români acuză serviciul de informații al Ministerului Afacerilor Interne că le-a „tăiat” accesul la studiul documentelor sensibile din trecutul recent al țării...
Judecătorul Dănileț, sistemul mafiot și cine mai trebuie să se teamă
Judecătorul Dănileț, sistemul mafiot și cine mai trebuie să se teamă
Judecătorul Cristian Dănileț a fost dat afară pentru a doua oară din magistratură. Politicienilor nu le place de el, pentru că explică prea mult, desface firul în patru când explică...