Nastase, aluzii transparente despre tradare si "intelegeri de noapte"

Joi, 14 Februarie 2013, ora 20:49
6075 citiri
Nastase, aluzii transparente despre tradare si "intelegeri de noapte"
Foto: Arhiva

Aflat la un pas de eliberare, Adrian Nastase a publicat in ultimele doua zile niste texte in care semnaleaza subtil ca are nemultumiri fata de apropiatii sai din zona politica. Nastase vorbeste despre tradare si "intelegeri de noapte".

"Este important, si atunci cand esti la podea sa vrei sa te ridici si sa continui lupta. Este adevarat, sunt multe batalii in care e nevoie de o armata de vointe. Privesc in jur si vad, mai curand, intelegeri de noapte, armistitii lipsite de verticalitate, tradari motivate de 'interesul national'. Uneori, ma intreb cine este vanatorul si cine 'mistretul cu colti de argint...'", a scris, miercuri, Adrian Nastase pe blog, fara a preciza la ce anume se refera.

Nastase ii cere lui Ponta sa nu mai respecte pactul cu Basescu

Joi, Nastase a revenit cu un nou text pentru a se asigura ca semnalul sau din ziua precedenta va fi bine receptat.

"Exista oare prietenie in politica? Raspunsul meu este mai curand, unul sceptic. In politica, se formeaza aliante personale, se construiesc, uneori, camaraderii ce tin, eventual, de antipatia fata de altii sau poate, de anumite obiective comune. (...) In politica, mai potrivit ar fi cuvantul loialitate.

Am crezut si cred, in continuare, in nevoia de loialitate in politica, in respectul pentruceilaltisi in respectul pentru cuvantul dat. Sa nu ma intrebati, insa, ce cred despre tradare in politica...", a notat Nastase.

Ambele texte fac parte din scrieri publicate in Flacara lui Adrian Paunescu in urma cu o luna, respectiv cu doua luni, reluate acum fara vreo explicatie din partea autorului.

Ponta, despre eliberarea lui Nastase: Astept cu inima stransa verdictul, sper sa fie favorabil (Video)

Pe de alta parte, liderii PSD Victor Ponta si Liviu Dragnea si-au reafirmat in ultimele zile loialitatea fata de Adrian Nastase. Ponta a declarat ca asteapta cu "inima stransa" decizia judecatorilor in privinta eliberarii lui Nastase, in timp ce Dragnea spunea ca ii "este foarte dor" de fostul premier.

Eveniment Quarterly Report

Primar filmat când jignește o persoană seropozitivă: "Mie mi-e frică să stau lângă un om de genul ăsta! Nu vă apropiați!" VIDEO
Primar filmat când jignește o persoană seropozitivă: "Mie mi-e frică să stau lângă un om de genul ăsta! Nu vă apropiați!" VIDEO
Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) va analiza comportamentul primarului din judeţul Bacău filmat când îi spunea unei persoane seropozitive: ”Aveţi o boală...
Cum va rezolva România problema exportului de cereale din Ucraina. Întâlnire între șefii de Guvern la Kiev
Cum va rezolva România problema exportului de cereale din Ucraina. Întâlnire între șefii de Guvern la Kiev
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, vineri la Buzău, că partea ucraineană s-a ţinut de cuvânt cu privire la exportul cerealelor din Ucraina. Ciolacu a anunţat o deplasare la Kiev, unde...
#Adrian Nastase Victor Ponta, #Adrian Nastase Liviu Dragnea, #Adrian Nastase tradare , #Victor Ponta