Nici Nastase nu da de Ponta: Si-a inchis telefonul si n-a raspuns la SMS

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 08:54
4828 citiri
Nici Nastase nu da de Ponta: Si-a inchis telefonul si n-a raspuns la SMS
Foto: Digi 24

Fostul premier Adrian Nastase a declarat ca nu a reusit sa discute cu Victor Ponta dupa esecul de la alegerile prezidentiale, dar ca ii respecta dorinta de a sta cu familia.

"I-am trimis doua SMS-uri. Am respectat, pana la urma, dorinta lui de a sta in ambianta de familie si de a trece peste un moment extrem de dificil", a spus Nastase, duminica, aflat la targul de carte Gaudeamus,cu ocazia lansarii celui de-al doilea tiraj al volumului sau "Cele doua Romanii".

Fostul premier a adaugat ca Victor Ponta nu i-a raspuns la mesaje.

"Nu (mi-a raspuns - n.red.). Stiu ca si-a inchis telefonul si de aceea nu a raspuns. Am respectat lucrul acesta", a mentionat Adrian Nastase.

Mesajul lui Adrian Nastase pentru Guvern, dupa ce Victor Ponta a pierdut alegerile

Tot duminica fostul lider PSD a spus ca Guvernul Ponta ar trebui sa ceara un vot de incredere in Parlament, in luna februarie.

"Pentru inceputul sesiunii parlamentare, ar fi important sa se ceara un vot de incredere in Parlament, eventual pe o remaniere guvernamentala, astfel incat toate semnele de intrebare legate de autoritatea si legitimitatea formulei guvernamentale si a majoritatii parlamentare sa poata sa fie spulberate printr-un vot in Parlament. Daca nu, nu", a precizat Adrian Nastase.

A.G.

#Adrian Nastase Ponta telefon inchis, #Adrian Nastase Victor Ponta, #Nastase mesaje Ponta, #Nastase lansare carte Gaudeamus , #Victor Ponta