Adrian Oros, ministrul Agriculturii, după revenirea în guvernul Cîțu: "Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban!"

Sambata, 16 Octombrie 2021, ora 09:58
2725 citiri
Adrian Oros, ministrul Agriculturii, după revenirea în guvernul Cîțu: "Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban!"
Adrian Oros şi-a depus demisia la finele lunii septembrie FOTO Facebook / Adrian Oros

Ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, a declarat că refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban este singura soluţie realistă şi decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare şi economice din România.

"Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban! Cred cu convingere că singura soluţie realistă şi decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare şi economice din ţara noastră este refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban. Pentru prima dată în ultimele 9 luni, am discutat cu premierul Florin Cîţu la telefon. M-a sunat el. M-a rugat să revin asupra demisiei, pentru o perioadă scurtă, cu argumentul că nu există nici o altă soluţie în acest moment", a scris, pe Facebook, Adrian Oros.

El afirmă că întotdeauna a tratat cu seriozitate responsabilităţile publice care i-au revenit, "cu atât mai mult onoranta poziţie de ministru în Guvernul României".

"Niciodată nu am fugit de responsabilitate, nici atunci când ar fi fost comod să am un exit, nici acum când criza politică se adânceşte. Am crezut că, după demisia mea, va fi numit rapid cineva care să gestioneze activitatea în minister. Nu este normal ca programele derulate de către MADR în acestă perioadă să fie inutil afectate de criza politică generată în mod cu totul gratuit de aventurieri politici şi de oameni iresponsabili. Sper ca în curând sa se instaleze un guvern cu puteri depline. Eu rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola", a mai scris vineri seara, pe reţeaua de socializare, ministrul interimar Adrian Oros.

Acesta a anunţat vineri că va reveni asupra demisiei pe care a depus-o în data de 28 septembrie pentru a nu provoca disfuncţionalităţi în sistem, iar activitatea din domeniu să continue "fără şocuri inutile".

Adrian Oros şi-a depus demisia la finele lunii septembrie din funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precizând că "pentru premierul Florin Cîţu, agricultura şi industria alimentară nu au fost niciodată priorităţi".

Surpriză de proporții! Cine o antrenează pe Simona Halep la Miami FOTO
Surpriză de proporții! Cine o antrenează pe Simona Halep la Miami FOTO
Simona Halep o va înfrunta azi, pe spaniola Paula Badosa, locul 73 WTA, în primul tur al Miami Open. Turneul de la Miami, de categorie WTA 1000, este primul pentru Halep după ce românca a...
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
#Adrian Oros ministrul Agriculturii, #demisie, #revenire, #echipa, #Ludovic Orban premier , #stiri Adrian Oros
Comentarii
Poza TheDeath
TheDeath
rank 5
Adrian Oros, ministrul Agriculturii ....m-am intors de unde nici
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5