Adrian Oros, despre războiul pentru șefia PNL: “Bolojan a făcut ceea ce e moral, Emil Boc a făcut ceea ce i s-a spus” VIDEO

Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 13:54
7829 citiri
Adrian Oros, despre războiul pentru șefia PNL: “Bolojan a făcut ceea ce e moral, Emil Boc a făcut ceea ce i s-a spus” VIDEO
Ilie Bolojan (stânga) și Emil Boc (dreapta), alături de liderul PNL Florin Cîțu FOTO Bihoreanul

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, care a demisionat din funcția de ministru al Agriculturii, apoi s-a răzgândit, la insistențele premierului Florin Cîțu, este de părere că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a implicat în lupta politică din PNL pentru că așa ”i s-a spus”.

Adrian Oros l-a comparat pe Emil Boc cu Ilie Bolojan, liberalul care ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor.

”Bolojan a fost mult mai moral decât Emil Boc. A făcut ceea ce era corect și moral și nu s-a implicat, iar Emil Boc a făcut ceea ce i s-a spus.

Asta au făcut cei doi, de altfel doi administratori foarte buni. Unul a luat decizii dictate de conștiința lui, celălalt a acționat și la alte butoane. Astfel nu mi-aș explica schimbarea de atitudine a primarului Emil Boc, care și-a creat de 8 ani imaginea de primar interesat de oameni, și nu era interesat de jocurile politice”, a declarat ministrul Agriculturii, Adrian Oros, al emisiunea Clujul Politic Live.

Adrian Oros a mai afirmat că nu înțelege de ce Emil Boc l-a susținut atât de tare pe Florin Cîțu, la fel cum a făcut cu Elena Udrea, în timpul alegerilor prezidențiale din 2014, când candidatul PNL era Klaus Iohannis.

”Nu înțeleg gestul primarului Emil Boc. A fost și scena de la Cluj, în care Ludovic Orban a fost umilit. Așa s-a făcut scenariul la prezentarea candidaturii lui Florin Cîțu, de la Cluj, încât Ludovic Orban să fie încercuit de cei din ”echipa câștigătoare”, iar când au fost chemați pe scenă acesta a rămas singur. A fost un gest care nu face cinste Clujului.

Acum se văd rezultatele. Ludovic Orban a adus PNL-ul la putere, iar Florin Cîțu aduce PSD-ul la putere. Nu înțeleg deciziile domnului Emil Boc. Ne spunea în campanie că Florin Cîțu este viitorul, un suflu nou, că va duce PNL-ul la un nou nivel. Nu ne-a spus la care nivel, de sus sau de jos.

Din câte am înțeles, marți seara, domnul Emil Boc, care se vrea un guru al politicii din PNL, s-a poziționat împotriva domnului Cîțu. Cred că va lucra de acum împotriva domnului Cîțu, cum a lucrat și împotriva domnului Orban.

Ceea ce face nu aduce servicii filialei clujene a PNL. Gesturile sunt inexplicabile, pentru că nu îi aduce niciun câștig primarului sau Clujului. Până acum, Emil Boc a știut să își păstreze o imagine de bun primar, administrator, care nu face jocuri, dar se pare că domnia sa, pe ultima sută de metri, vrea să devină păpușar, dar este foarte greu să devii păpușar, când toată viața ai fost păpușă”, a mai declarat Adrian Oros, potrivit stiridecluj.ro.

Ministrul Oros este cunoscut ca un apropiat și fervent susținător al fostului președinte al PNL, Ludovic Orban.

Eveniment Quarterly Report

Partidul cu care PNL vrea să se alieze: ”Au început consultările active în vederea fuziunii” SURSE
Partidul cu care PNL vrea să se alieze: ”Au început consultările active în vederea fuziunii” SURSE
În pragul anului electoral 2024, partidele au început deja să gândească strategii pentru a obține cele mai bune scoruri anul viitor, când vor exista patru rânduri de alegeri:...
Surpriza ultimului sondaj politic: Partidul Dianei Șoșoacă ar atinge pragul electoral dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare
Surpriza ultimului sondaj politic: Partidul Dianei Șoșoacă ar atinge pragul electoral dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, câștigător ar ieși PSD, potrivit ultimului sondaj politic realizat de CURS la comanda PNL. Lupta e strânsă pentru locul doi,...
#ilie bolojan, #Emil Boc, #Florin Citu, #PNL , #stiri Adrian Oros