Andreea Mihaela Barlea este fiica poetului Adrian Paunescu, a decis instanta

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 20:24
7551 citiri
Andreea Mihaela Barlea este fiica poetului Adrian Paunescu, a decis instanta
Foto: stiridinziare.ro

Andreea Mihaela Birlea este fiica poetului Adrian Paunescu, Judecatoria sectorului 1 Bucuresti admitand, miercuri, cererea privind stabilirea paternitatii si dispunand sa se faca toate mentiunile in documentele oficiale.

Decizia judecatoriei poate fi atacata cu apel la Tribunalul Bucuresti.

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti a incheiat, in urma cu o saptamana, dezbaterile in procesul de stabilire a paternitatii, deschis de Andreea Mihaela Barlea care afirma ca poetul Adrian Paunescu este tatal ei biologic, ea avand o decizie privind tagada paternitatii lui Nicolae Barlea, tatal din actul de nastere.

In paralel cu procesul de la Judecatoria sectorului 1, la Judecatoria sectorului 3 Bucuresti Andreea Barlea a depus o contestatie prin care a negarea paternitatii tatalui din certificatul de nastere.

In 20 iunie 2012, Judecatoria sectorului 3 Bucuresti a decis: "Constata ca defunctul Barlea Nicolae nu este tatal biologic al reclamantei. Dispune efectuarea cuvenitelor mentiuni in actul de nastere al reclamantei, in sensul radierii numelui si prenumelui defunctului Barlea Nicolae de la rubrica 'tata'. Dispune eliberarea unui nou certificat de nastere reclamantei".

Decizia poate fi contestata cu apel la Tribunalul Capitalei, insa nu s-a inregistrat o astfel de actiune.

Andreea Mihaela Barlea, care este grefier la Tribunalului Bucuresti, sustine ca mama ei, Rodica Gabriela Barlea, si Adrian Paunescu erau fiecare casatoriti la momentul la care au avut legatura amoroasa.

Femeia a cerut ca instanta sa dispuna "tagada paternitatii defunctului Nicolae Barlea ce apare ca fiindu-i tata in certificatul de nastere" si "stabilirea paternitatii fata de ea a defunctului Adrian Paunescu, decedat in 5 noiembrie 2010". In acest sens, tanara pe baza unui test ADN ca cel trecut in actul de identitate nu ii este tata.

"Situatia a fost pastrata intr-o oarecare ambiguitate datorita pozitiei sociale a tatalui meu biologic. Acesta a decedat in 5 noiembrie, lasand ca mostenitori pe Ana Maria, Ioana si Andrei Paunescu, precum si pe Carmen Paunescu", se mai arata in actiunea depusa la instanta.

Poetul Adrian Paunescu a incetat din viata in 5 noiembrie 2010, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.

Prima sotie a poetului, Constanta Buzea, scria ca Adrian Paunescu ar fi avut doua fete gemene dintr-o relatie cu o alta femeie, fete pe care nu le-a recunoscut niciodata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Andreea Barlea fiica Adrian Paunescu, #mostenire Adrian Paunescu, #fiica legitima Adrian Paunescu, #urmasi Adrian Paunescu , #murit