Adrian Paunescu are o fiica nelegitima - Analiza ADN a dovedit-o

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 08:21
5772 citiri
Adrian Paunescu are o fiica nelegitima - Analiza ADN a dovedit-o
Foto: Arhiva

Andreea Barlea, grefiera la tribunal, are acelasi ADN cu poetul Adrian Paunescu, a anuntat, marti, Institutul Medico Legal.

Aceasta este fiica nerecunoscuta a poetului, nascuta dintr-o relatie din afara casatoriei.

Potrivit Evenimentului Zilei, comparatia profilelor ADN s-a realizat intai cu probe de saliva prelevate de la surorile gemene ale Andreei, iar apoi cu cele ale fratilor Ana-Maria si Andrei Paunescu.

Andreea Barlea, in varta de 44 de ani, casatorita cu un sirian si mama a doua fete, urmeaza sa participe astfel la procesul legat de impartirea mostenirii poetului. Procesul privind mostenirea a fost suspendat pana la lamurirea problemei paternitatii. De acum, la succesiune vor intra sotia Carmen Paunescu si copiii poetului.

Se spune ca e vorba de 7 terenuri, 6 case, bijuterii si 60.000 de euro in cont. De asemenea, copiii vor beneficia si de drepturilor de autor, ce sunt incasate in urma vanzarii operei marelui scriitor.

Andreea Barlea a declarat, pentru sursa citata, ca poetul stia de existenta ei, iar apoi a fost convins ca ii e fiica din anul 1982, cand au mai trecut printr-un test de paternitate. Atunci s-au luat probe serologice de la fetita, de la una din surorile gemene, de la tatal din acte si de la Paunescu.

#adrian paunescu fiica nelegitima, #Adrian Paunescu fiica paternitate , #stiri Adrian Paunescu