Scandal monstru dupa Gaz Metan - Vaslui

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 08:58
4239 citiri
Scandal monstru dupa Gaz Metan - Vaslui

Ultimul meci al etapei cu numarul 13 din Liga 1, cel dintre Gaz Metan Medias si FC Vaslui, a provocat un scandal de proportii, moldovenii acuzand vehement arbitrajul brigazii conduse de Sebastian Coltescu.

Primul care a iesit la rampa a fost patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu.

"De ce ma arbitreaza pe mine Coltescu? L-a dat la Gaz Metan cu Dinamo, unde a gresit pentru Dinamo la un penalti. Astea sunt chestii de nuanta, acum a venit randul Gazului, i-a lasat pe ei. L-am intrebat pe Ion Craciunescu de ce primeste astfel de hoti in arbitraj. Craciunescu stie ce relatie am eu cu acest psihopat! Eu n-am luat nici macar o lipie, Coltescu a primit o masina Mercedes! Asta n-a fost in viata lui impartial! Am dovezi ca e corupt!

De ce il tinem pe Popa, care e hot, da 11 metri cu steagul, ia bani? Astea toate se stiu! De ce pastram vanzatori de parfumuri in arbitraj? Eu am cheltuit 30 de milioane de euro ca sa-si bata cineva joc de mine? Coltescu e un corupt, e dezechilibrat, de ce mi-a fost trimis cand imi jucam si eu sansa de a ma apropia de podium?", a tunat Porumboiu la GSpTV.

Nici antrenorul celor de la FC Vaslui, Voirel Hizo, nu a fost mai bland cu arbitrii intalnirii.

"Consider ca meritam victoria, noi reprezetam echipele romanesti cu mult succes in Europa, dar in Romania nu ai cum sa joci cand se intampla asa ceva. Nu vreau sa vorbesc mai mult de arbitraj... Am jucat foarte bine unsprezece la unsprezece, apoi s-a intamplat ce s-a intamplat. E incredibil cum Papp a primit al doilea cartonas galben, nu am vazut in viata mea asa ceva.

Todea a facut 30 de faulturi, dar a primit cartonas abia pe final. Noi am primi avertismente, dar numai el le-a vazut. Trebuia sa castigam acest meci, Gazul nu a jucat nimic pana ce nu am ramas cu un om in minus. Ne afecteaza enorm cele intamplate, deoarece nu urcam in clasament. Sezonul trecut am spus ca in ultimele sase etape erau mai buni arbitri straini, nu ma provocati acum sa mai vorbesc de arbitraj", a spus Viorel Hizo.

Gaz Metan Medias si FC Vaslui au terminat la egalitate, scor 1-1, in ultima partida etapei cu numarul 13 din Liga 1.

Moldovenii nu au putut repeta jocul bun prestat in meciul de joi cu Sporting Lisabona, din Europa League, si au obtinut doar o remiza la Medias.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#scandal monstru gaz metan vaslui, #vaslui furata arbitri, #porumboiu acuza arbitraj , #arbitraje