Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fotbalul romanesc, aproape de cel mai mare scandal din istorie

Marti, 20 Septembrie 2011, ora 18:44
4833 citiri
Fotbalul romanesc, aproape de cel mai mare scandal din istorie

Fotbalul romanesc este aproape de cel mai scandal din intreaga istorie. Adrian Porumboiu, patronul celor de la FC Vaslui, ameninta cu dezvaluiri incendiare despre jocurile de culise facute de CFR Cluj.

Fostul arbitru international se afla in razboi deschis cu sefii gruparii din Gruia, pe care ii acuza ca au aranjat mai multe meciuri.

"Atunci cand nu fac blaturi, asa cum s-a intamplat cu Otelul acum doua etape, cei de la CFR sunt ajutati fatis de arbitri. Umbla cu bani negri, cumpara arbitri pe banda rulanta si nimeni nu intervine", a tunat Porumboiu, conform editiei tiparite a Prosportului.

Amenintat cu excluderea din fotbalul romanesc, patronul de la Vaslui sustine ca are probe si poate sustine toate acuzatiile.

"As vrea sa ma dea in judecata pentru ca doar la tribunal voi veni cu probele concrete. El poate sa-mi dea lectii doar la dansul la bara. Este ca o prostituata! El a venit in fotbal ca un impostor. A facut numai blaturi si a luat 50-60 de milioane de euro si gata.

Raspund pentru tot ce am afirmat! Abia astept sa arat instantei probele. Nu ma duc la nicio comisie pentru ca cei de acolo trebuiau sa se sesizeze dupa ce am anuntat ca va fi blat intre Otelul si CFR Cluj", a mai spus Porumboiu, care a i-a luat in colimator si pe arbitri.

"Ionel Popa ne-a luat campionatul anul trecut, cu un gol din ofsaid al Brasovului validat de el cu nonsalanta. Au luat bani si au valizele pline. E o treaba de tip caracatita. E greu sa-I opresti. Totul vine de la comanda, de sus. Cei care conduc destinele fotbalului nu sunt straini de aceste lucruri."

Porumboiu: CFR Cluj e perfectiunea mizeriei

Daca actiunea lui Porumboiu se va concretiza iar patronul de la Vaslui va prezenta probe referitoare la blaturile celor de la CFR, fosta campioana a Romaniei poate fi chiar retrogradata!

Scandal de proportii dupa meciul CFR Cluj - FC Vaslui

In caz ca nu ca putea sa probeze acuzatiile, Adrian Porumboiu are sanse mari sa fie declarat persona non-grata in fotbalul romanesc de nou infiintata Comisie de Etica a FRF.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#scandal secol lfotbal romanesc, #blaturi cfr cluj, #cfr cluj retrogradata, #adrian porumboiu exclus fotbal , #FC Vaslui