Porumboiu isi acuza jucatorii de blat

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 23:24
1824 citiri
Porumboiu isi acuza jucatorii de blat

Patronul formatiei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, si-a pus la zid jucatorii dupa infrangerea cu Rapid Bucuresti, scor 2-3 sustinand ca cinci dintre ei au trantit meciul cu echipa lui Razvan Lucescu.

Finantatorul moldovenilor l-a luat in colimator si pe centralul Kovacs, pe care l-a numit "arbitru facut in eprubeta".

"E tristete mare pentru ca meciul a fost la discretia noastra. A venit apoi o pasa eronata, apoi o eliminare impardonabila. Cred ca lui Craciunescu ii rade mustata acum de fericire. Pai, baga tu Ioane bani, sa innebunesti tu, nu noi.

Milanov, Sanmartean si Milisavljevic au fost cei trei fotbalisti care au recunoscut ca au fost sunati, ei sa mearga mai departe sa dea declaratii la LPF. Au mai fost doi, dar ei nu au recunoscut. Pavlovic nu avea de ce sa il calce pe Alexa la faza aia, nu ne pacaleste, el e al patrulea. Al cincilea nu stiu care este. Kovacs a facut praf meciul, e un arbitru facut in eprubeta, facut sa serveasca anumite interese. Deac a fost eliminat incorect.

Eu credeam ca au fost doar aia trei implicati, dar acum am vazut ca nu a fost asa. De Zmeu nu mai zic nimic. Saptamanile trecute am vorbit cu el si i-am spus sa nu mai dea in viata lui mingea inapoi. A zis 'da, nea Adi, da nea Adi'.", a declarat Adrian Porumboiu la Digi Sport.

Rapid s-a impus, marti seara, in deplasare, scor 3-2, in fata echipei FC Vaslui, intr-un meci marcat de incidente atat in teren, cat si la marginea lui.

Rapid, victorie cu scandal la Vaslui

Momente incredibile la Vaslui-Rapid: Hizo si Pavlovici, la un pas de bataie

Fotbalistul Pavlovici si antrenorul Viorel Hizo s-au injurat ca la usa cortului in prima repriza, dupa ce sarbul a fost eliminat dupa o intrare dubioasa la Dan Alexa.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Porumboiu, #Vaslui blat Rapid, #Porumboiu jucatori Vaslui blat , #FC Vaslui