Porumboiu loveste fara mila in "greii" fotbalului romanesc

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 07:21
3681 citiri
Porumboiu loveste fara mila in "greii" fotbalului romanesc

Adrian Porumboiu, finantatorul formatiei FC Vaslui, a lansat un atac dur la adresa "greilor" fotbalului romanesc dupa ce echipa sa a iesit din lupta pentru titlu.

Omul cu banii de la Vaslui crede ca soarta campionatului a fost decisa inca din toamna anului trecut, Otelul urmand a castiga primul titlu din istorie, informeaza Gazeta Sporturilor.

Principalii oameni vizati de atacul lui Porumboiu sunt Mircea Sandu, presedintele FRF, Vasile Avram, presedintele CCA, si Dan Petrescu "Fibra", cel despre care se spune ca ar sta in spatele arbitrajelor favorabile ale Otelului.

"Mircea Sandu mi-a zis la telefon ca maniera lui Kovacs a fost tendentioasa, dar asta mi-a zis-o la cald, dupa meci, azi vad ca s-a sucit. Oricum, arbitrul de la Astra - Vaslui a urinat si pe Sandu, si pe Avram. De fapt, Sandu, Lupescu, Prunea, Stan toti sunt o apa si-un pamint. Isi impart banii din Champions League. Acesta e fotbalul romanesc, pe imparteala, pe interese, pe cumetrii.

Vasile Avram nu poate mai mult si il inteleg. Trebuia sa vina si sa spuna ca Deaconu, acest bricheta-mocheta, n-are ce cauta pe lista FIFA. Oricine intelege din discursul lui ca va lua niste masuri de fatada. Repet, pentru cine vrea sa priceapa, nu Vasile e vinovat pentru ca n-are ce face.

Dan Petrescu e principalul responsabil pentru ce se petrece in arbitraj. Se ocupa de 20 de ani de mizeriile din arbitraj, iar Sandu e complicele lui daca nu ia masuri. Fibra face arbitrii la apelul de seara, de fapt, la localul lui, Barza Chioara. Vor urma dezvaluiri in aceasta privinta in perioada urmatoare", a tunat Porumboiu.

FC Vaslui si-a diminuat considerabil sansele de a castiga titlul dupa ce a ratat, pe final victoria, in partida cu Astra Ploiesti.

Pentru a mai putea incheia stagiunea pe primul loc, FC Vaslui trebuie sa castige ultimele doua meciuri ramase de disputat, iar Otelul si Timisoara sa nu obtina mai mult de un punct in doua etape.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Porumboiu, #Porumboiu ataca grei fotbal romanesc, #Porumboiu atac Mircea Sandu , #FC Vaslui