Scandal monstru intre Porumboiu si Craciunescu

Vineri, 18 Mai 2012, ora 16:10
2782 citiri
Scandal monstru intre Porumboiu si Craciunescu

Decia TAS de a mentine verdictul LPF in cazul partidei "U" Cluj - CFR a reaprins razboiul dintre fostii arbitri Adrian Porumboiu si Ion Craciunescu.

Nemultumit de modul in care a fost arbitraj in acest sezon, patronul Vasluiului a cerut arbitri straini in ultima etapa, insa seful CCA l-a refuzat printr-un discurs agresiv.

"Adrian Porumboiu este un om bolnav, nu am ce discuta cu el. M-am saturat sa ne tot critice la fiecare post de televiziune. A fost delegata brigada din Romania pentru partida dintre Vaslui si 'U' Cluj. Ii doresc cat mai repede sa se faca bine. Acest om are o obsesie. De unde stie el delegarile? Ii dau premiul Nobel lui Porumboiu daca imi spune de unde stie ca va fi arbitrat de Craciunescu.", a spus Ion Craciunescu la Sport.ro.

Replica lui Adrian Porumboiu nu s-a lasat prea mult asteptata, omul de afaceri acuzandu-l pe Ion Craciunescu de faptul ca face jocurile CFR-ului in lupta pentru titlu.

"Sunt foarte sanatos la cap. Omul a luat-o pe aratura de cand a a juns la CCA. Ar trebui sa-si dea demisia pentru ceea ce s-a petrecut la Cluj. El ciuguleste tot ce se poate de pe la altii. Ce a facut el in viata lui ca sa poata sa spuna ca e la acelasi nivel cu mine. E implicat clar cu CFR-ul. E bagat pana in gat cu CFR-ul. Sa ma dea in judecata ca sa vin cu argumente. Sa-i fie rusine pentru ce a spus. La meciul nostru va veni o brigada straina. Cum poate sa imi trimita mie toti psihopatii care au vrut sa se arunce de la etaj? Nu mai erau alti arbitri in Romania?" a tunat Porumboiu la acelasi post de televiziune.

TAS a mentinut, vineri, decizia Ligii Profesioniste de Fotbal in cazul derbiului suspendat dintre "U" Cluj si CFR Cluj. Astfel, meciul dintre cele doua mari rivale clujene se va rejuca vineri seara, de la scorul 0-0.

TAS a mentinut decizia LPF in cazul derbiului suspendat dintre "U" Cluj si CFR Cluj

Dupa ce a primit materialele din partea celor doua cluburi implicate si din partea LPF, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis ca Liga condusa de Mitica Dragomir a dat decizia corecta.

In aceste conditii, partida intrerupta in minutul 27, la scorul de 0-1, se va rejuca din minutul 1, de la scorul de 0-0.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#scandal Porumboiu Craciunescu, #arbitri Liga 1, #FC Vaslui , #FC Vaslui
Comentarii