Porumboiu provoaca un scandal monstru: "Am pierdut 32 de milioane de euro"

Marti, 22 Iulie 2014, ora 15:13
9090 citiri
Porumboiu provoaca un scandal monstru: "Am pierdut 32 de milioane de euro"
Foto: Fanatik

Dupa cateva luni de tacere, Adrian Porumboiu revine in forta si anunta izbucnirea unui scandal de proportii in fotbalul romanesc.

Fostul patron al clubului FC Vaslui sustine ca va da in judecata Federatia Romana de Fotbal, dupa ce gruparea moldava a fost retrogradata din cauza problemelor financiare.

Porumboiu spune ca a pierdut 32 de milioane de euro la Vaslui, iar acum nu mai poate recupera nici macar o parte din suma deoarece jucatorii echipei, care reprezentau principalele bunuri, au plecat liberi de contract.

"Am crezut ca noua conducere va fi serioasa, prin Burleanu. Am toata convingerea ca m-am inselat. Nu este permis sa se intample asa ceva. Vom actiona in instanta Federatia Romana de Fotbal fara niciun fel de discutii. Interesul lor a fost unul major ca Vasluiul sa fie pur si simplu spulberat", a spus Porumboiu la postul Sportro.

"Am pierdut foarte multi bani. Foarte multi. Vorbim de peste 32 de milioane de euro. Sumele sunt impresionante si raman doar cu regretul ca din partea autoritatilor locale nu a existat niciun interes", a mai spus Porumboiu.

Intrebat cine a dorit raul Vasluiului, Porumboiu l-a indicat pe Viorel Duru, cel care s-a ocupat de procesul de licentiere.

Totodata, Porumboiu a oferit si o varianta prin care considera ca se putea gasi o solutie mult mai bine.

"Mi se pare neverosimil ca echipele din Liga 1 sa imparta 1 milion de euro din banii Vasluiului. Noi n-am primit licenta pentru 250 de mii de euro. Ciudat... Daca erau datorii la jucatori, si erau, ele puteau fi achitate din acei bani de la televiziuni. Am investit cei mai multi bani dintre cluburile din Romania. Imi pun o intrebare de bun simt. Jucatorii aveau o cota de 8,5 milioane de euro, plus televiziuni se ajungea la 11 milioane. Jucatorii au plecat toti liberi de contract. S-au platit sume foarte importante pe acei jucatori, dar cineva a vrut cu tot dinadinsul sa dispara aceasta echipa. N-ar fi reusit fara sustinerea directa a unui domn pe nume Duru", a completat Porumboiu.

FC Vaslui a fost retrogradata in Liga 2 dupa ce nu a primit licenta pentru a evolua in primul esalon.

Totusi, moldovenii au ramas fara toti jucatorii si prezenta in Liga 2 este in pericol.

Actualul patron al clubului este Ciprian Damian.

C.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Adrian Porumboiu bani Vaslui, #FC Vaslui retrogradata, #Porumboiu judecata FRF , #stiri Adrian Porumboiu