Adrian Radulescu a acceptat functia "tehnica" de consilier prezidential. Ramane in PDL

Joi, 28 Martie 2013, ora 21:23
2242 citiri
Adrian Radulescu a acceptat functia "tehnica" de consilier prezidential. Ramane in PDL
Foto: Arhiva

Democrat-liberalul Adrian Radulescu a declarat joi ca a acceptat functia de consilier prezidential pentru ca este una tehnica, aflata in aria sa de competenta, agricultura, un domeniu in care Romania trebuie sa pregateasca o serie de strategii pentru absorbtia fondurilor europene aferente exercitiului financiar 2014-2020.

"Am acceptat aceasta functie pentru ca este o functie tehnica, este cea de consilier prezidential pe probleme de agricultura, si din aceasta functie cel putin doi ani cat mai sta domnul presedinte mai putem rezolva anumite lucruri, mai ales ca urmeaza politica agricola 2014-2020 si 2013 este anul de gratie in care trebuie sa pregatim totul pentru a accesa fondurile europene aferente perioadei 2014-2020", a precizat Adrian Radulescu.

El a adaugat ca relatia sa cu comisarul european pe Agricultura Dacian Ciolos il va ajuta in indeplinirea functiei de consilier prezidential.

"Cu siguranta ne poate ajuta pentru a trece peste niste greseli pe care le-am facut in politica 2007-2013. Si mai este foarte important faptul ca este chiar domeniul meu si chiar doresc sa fac ceva, nu sa astept inca alti cativa ani pentru a ma putea din nou implica puternic in tot ceea ce inseamna activitatea agricola. Eu o fac cu cea mai mare placere", a subliniat Radulescu.

El a mai spus ca va ramane in continuare in PDL ca simplu membru, adaugand ca nu se poate inscrie in Fundatia Miscarea Populara, cat timp e membru al PDL.

"Teoretic, cat e sub forma aceasta, s-ar putea, pentru ca e ONG, dar haideti sa lasam politica pentru ca acum chiar este o chestiune tehnica, chiar e o functie tehnica. Acolo (la Cotroceni - n.red.) sunt consilieri care se ocupa de politica si sunt consilieri care se ocupa de economie. Eu sunt unul care ma ocup de partea economica, de ceea ce inseamna agricultura", a mai declarat Adrian Radulescu.

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretele pentru numirea lui Adrian Radulescu si Gabriel Berca in functiile de consilieri prezidentiali, incepand cu data de 1 aprilie, a informat Administratia Prezidentiala.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Adrian Radulescu consilier prezidential, #Adrian Radulescu PDL , #stiri Adrian Radulescu
Comentarii
Poza LIBERALUL
LIBERALUL
rank 5