Adrian Radulescu: Daca stiam ca va iesi acest scandal cu Nana, nu ma implicam

Joi, 18 Iunie 2015, ora 19:48
5357 citiri
Adrian Radulescu: Daca stiam ca va iesi acest scandal cu Nana, nu ma implicam

Fostul consilier prezidential Adrian Radulescu a declarat, joi, la Targoviste, ca regreta acum implicarea sa in privinta terenului achizitionarii terenului de la Nana de catre familia Basescu, spunand ca nu ar fi facut-o daca ar fi stiut ca va iesi un asemenea scandal.

"Apare si in declaratia mea (la Parchet, n.red.), din proprie initiativa, neintrebat de procurori, am spus: daca stiam ca va iesi un asemenea scandal in care familia prezidentiala va avea de suferit ca imagine, n-as fi facut asta niciodata. Si acum regret ca am facut-o pentru ca dintr-un lucru bun a iesit un lucru care....ma rog, n-are nicio legatura", a precizat Adrian Radulescu.

Dosarul retrocedarilor ilegale de la Nana: 11 persoane, trimise in judecata

Fost consilier al lui Basescu, la DNA: Audieri in dosarul Nana sau vizita la un prieten?

Acesta a mai spus ca declaratiile date la Parchet au fost in calitate de martor si a relatat cum au decurs acestea.

"La DNA nu am dat declaratii pentru Nana. Declaratii pentru Nana am dat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Si la DNA si la Nana am fost in calitate de martor. Cand s-a discutat despre Nana au fost 10 intrebari, la toate am spus: nu.

Erau asa: ati fost membru in vreo comisie de fond funciar in judetul Calarasi? Nu. Ati avut rude in comisia de la Nana care...? Nu. Aveti rude in localitatea Nana? Nu. Il cunoasteti pe prefectul de la...? Nu. Il cunoasteti pe primarul X? Nu. Cand ati fost secretar de stat ati aprobat transferul de la Agentia Domeniilor Statului catre comisia de fond funciar Calarasi? Nu, nu era in subordinea mea. Si, ma rog, au mai fost trei-patru intrebari", a afirmat Adrian Radulescu.

Traian Basescu, despre dosarul Nana: O actiune politica initiata de premier. Parchetul a dezinformat

Fostul consilier prezidential a mai spus ca procurorii au fost interesati de "lucruri care tineau de Ioana Basescu si procedurile de cumparare a terenului".

"Mai important pentru ei au fost lucrurile care tineau de Ioana Basescu, de cum au fost procedurile de cumparare a terenului, lucruri la care am spus: domnule, va raspund din amabilitate pentru ca este vorba de un contract intre o persoana fizica si una juridica si care nu intra nici in competenta Parchetului, nici a nimanui ca si ancheta atata timp cat nu s-a comis nicio ilegalitate", a mai spus Adrian Radulescu.

Radulescu a participat, joi, la Targoviste, la conferinta de presa a organizatiei judetene a PMP Dambovita, a carui coordonator este din perspectiva functiei de vicepresedinte la nivel central al partidului.

Citeste si:
Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat în dosarul privind menținerea ilegală în funcție a unui fost senator PSD
Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat în dosarul privind menținerea ilegală în funcție a unui fost senator PSD
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis achitarea lui Călin Popescu Tăriceanu în dosarul în care era judecat în legătură cu presupusa menținere ilegală în funcție a unui fost...
Care sunt cei mai vizibili membri ai guvernului Ciucă. Miniștrii PSD domină ierarhia superioară a topului STUDIU
Care sunt cei mai vizibili membri ai guvernului Ciucă. Miniștrii PSD domină ierarhia superioară a topului STUDIU
În primele cinci zile de mandat ale noului cabinet, premierul Ciucă este cel mai vizibil demnitar, fiind urmat de miniştrii Alexandru Rafila, Adrian Câciu, Sorin Grindeanu, Sorin Cîmpeanu,...
Comentarii
Sulampahar
rank 4
Marin2134
rank 5
Ziare.com, stirile despre infractorii basesti sa le scrieti mai mici