Ziare.com

Deutsche Welle: Adrian Severin si ideologia coruptiei

Luni, 21 Martie 2011, ora 15:03

   

Deutsche Welle: Adrian Severin si ideologia coruptiei
Cazul lui Adrian Severin este cu totul remarcabil deoarece el pare sa ilustreze perfect identitatea dintre gandire si fapta, dar mai degraba in sensul rau al cuvantului.

Adrian Severin a detinut in Romania si in anumite organisme internationale pozitii foarte inalte si prin urmare nimeni nu se indoieste ca este un om bine informat, nu doar cu privire la problemele de ordin general, dar si la mecanismele ascunse ale vietii politice si la concretul adesea inavuabil al unor decizii dificile, scrie Deutsche Welle.

De aceea textele sale cu ambitii doctrinare au fost privite cu maxima atentie. El a parut uneori ca are curajul paradoxului si ca incearca sa ofere justificare teoretica unor stari de fapt contestabile din punct de vedere moral.

Citeste mai mult despre Adrian Severin si ideologia coruptiei pe Deutsche Welle.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1872 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Oda USL

Corupti au fost, corupti sunt incă
Si-or fi in neamul romanesc!
Căci rupti sunt ca din tare stancă
Coruptii orisiunde cresc.

E viata noastră amagită
De–acei bărbati cu brate tari
Ce cu vointa otelită,
Ve vand chiar si pe 2 dolari.

Si unu-i Adrian cel harnic
Iar celălalt e Crin cel drept
Ei pentru contul lor "amarnic"
Ne-au tras de-atitea ori in piept.

Si din asa barbati de seamă
In veci s-or naste tradatori,
Ce pentru patria lor mamă
Vor sta-n politică cu spor!

 

hahahaha...misto

cu base si boc nu ai ceva versuri? cu "modernizarea" romanicai....

EU: "Deutsche Welle: Adrian Severin si ideologia coruptiei"

USL: "Joos guvernul"

Se afirma puternic in Romania Minsterul anti ue!

Dorim ca cei ce simt cu dorinta sa participe la Distrugerea UE si anticoruptie. Guvernul Boc si Presedintele Basescu au inventat lupta anticoruptie, ce in Romania dormea linistita. Va rugam participati la lupta impotriva EU. A M ue. Toti castigatorii vor primi o excursie gratuita in Siberia. Salutari din Monaco!

REZON ! CA DE OBICEI "DEUTSCHE WELLE" (BNDUU', ADICA "SRI"UU' GERMAN, BUNDES NACHRICHTEN DIENST ...) "LE STIE'' BINE IN GENERAL SI TOTU' TOA'RASHI DESPRE POLITICIENII ROMANI, IN SPECIAL ... :)):)):))

Prin Anii de Inceput ai Capitalismului de Cumetrie, domnu' Severin le cardea DIRECT :

"Co_Ruptzia este Uleiul Mecanismului Democratziei !"

NU-i mai putzin ADEVARAT ca Domnu' Adrian Severin a suparat pe CAREVA Mare in Lume, NU neaparat din Motivatziuni Morale ...

Deci, a fost Trimis la Coltzu' de Rezerva, O Vreme ... :)):)):))
Iar Ailalatzi DOI Parlamentari CAZUTZI in Pacatu' Mitei Moderne

(LOBBY ... :)):)):))au fost de Coloratura, adica Pioni Sacrificatzi (TOT provizoriu ...) ca Joc de Glezne Credibil ... :)):)):))

 

de ce nu spui direct? de vina e Basescu? el i-a intins cursa iar severin nu are nici o vina, ci din contra trebuie aparat!

De ce nu vrei sa vezi ce s-a intamplat cu ceilalti parlamentari europeni aflati in situatie similara: sefii lor de partid de-acasa le-au cerut demisia (in cateva ore), iar acestia si-au dat demisia (a doua zi) si chiar s-au retras din viata publica. La noi Severin ii cerea voie lui Tonta sa se retraga din functiile de conducere ale PSD dar nu-si da demisia (si nimeni din partid nu se gandeste la asa ceva). E normal sa se intample asa ceva din moment ce avem un fost turnator senator cu functii de conducere. Si mai avem si sustinatori ai acestor HOTI si HOTII!!!!

ce diferenta intre politicienii europeni si puliticienii romani!!!

Nu trebuie decat sa te uiti ce s-a intamplat cu ceilalti parlamentari europeni aflati in situatie similara: sefii lor de partid de-acasa le-au cerut demisia (in cateva ore), iar acestia si-au dat demisia (a doua zi) si chiar s-au retras din viata publica. La noi Severin ii cerea voie lui Tonta sa se retraga din functiile de conducere ale PSD dar nu-si da demisia (si nimeni din partid nu se gandeste la asa ceva). E normal sa se intample asa ceva din moment ce avem un fost turnator senator cu functii de conducere. Si mai avem si sustinatori ai acestor HOTI si HOTII!!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor