Becali, despre Severin: Mi-e si mila de el. Daca-l aresteaza, lesina, face infarct

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 08:00
3368 citiri
Becali, despre Severin: Mi-e si mila de el. Daca-l aresteaza, lesina, face infarct
Foto: cristianpreda.ro

Europarlamentarul Gigi Becali il compatimeste pe colegul sau Adrian Severin, dupa ce, in urma cu numai cateva zile, ii cerea demisia si il ironiza pentru scandalul de coruptie in care acesta este implicat.

Europarlamentarul Cristian Preda a publicat cateva fotografii din Parlamentul European, in care Gigi Becali discuta cu Adrian Severin, iar Corneliu Vadim Tudor se afla cu un rand mai jos. "G. Becali, A. Severin si C. Vadim Tudor sunt izolati, iar influenta lor in Parlament e zero", scrie Preda, pe blog.

"Cand au facut poze ziaristii, ca sa nu se simta el prost, m-am intors cu fata, ca sa se vada ca nu-mi e rusine cu el. Ca daca intorceam capul, se simtea nasol. Nu-i mai da nimeni 'buna ziua' in Parlament, mi-e si mila de el. Eu sunt singurul care vorbeste cu el. I-am spus parerea mea ca a gresit. E roman si e vai de capul lui, nu-l mai baga nimeni in seama", a declarat, pentru Adevarul, Gigi Becali.

Imunitatea lui Severin, ridicata cel mai devreme in mai

Becali a dezvaluit ca, in urma cu cateva zile, atunci cand Parlamentul European a luat in discutie cererea DNA de ridicare a imunitatii lui Adrian Severin, acesta din urma nu era in sala.

"El nu a fost in sala si m-a intrebat ce s-a discutat. Mi-a zis ca nu intelege de ce nu-l cheama la DNA, ca ar fi colaborat cu ei. I-am zis: nu te cheama, ca daca te duci nu mai au motiv sa te aresteze. I-am zis ca trebuie sa fie tare, ca trebuie sa se astepte la orice. Daca-l aresteaza, lesina, face infarct. Ce, e ca mine sa ridice catusele sus? I-am spus parerea mea ca vor sa-l aresteze. Cand i-am zis, s-a schimbat la fata", a mai spus Becali.

Predoiu a transmis presedintelui PE solicitarea ridicarii imunitatii lui Severin

Gigi Becali este convins ca ridicarea imunitatii lui Severin este o simpla formalitate. "I-am spus lui Severin: Ai sa vezi ca nu dureaza nici doua saptamani si-ti ridica imunitatea. Iti ia dosarul comisia juridica si ti-l purica la sange. Si dupa aia, ce propun aia, noi votam suta la suta. Nu au fost niciodata situatii ca ce recomanda Comisia Juridica, noi sa spunem nu. Noi ridicam mana si votam ca primarii", a marturisit Becali.

Acesta chiar i-a dat sfaturi lui Adrian Severin cum sa scape de arest. Becali i-a sugerat sa negocieze cu Parlamentul European. "I-am zis sa promita ca-si da demisia daca ii rezolva problema in tara. Ce-i DNA-ul pentru Parlamentul European? Astia sunt oameni de onoare, daca spun ceva, asa fac. Dau ei un telefon si la revedere, s-a terminat si uita imediat DNA-ul, ii da foc la dosar", a mai spus Gigi Becali.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Becali Severin Parlament European, #Adrian Severin Parlamentul European , #Parlamentul European