Fost lider PSD: Alegerea lui Iohannis, lovitura de stat din Europa. Protestatarii, ca batalioanele de nazisti

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 18:24
28723 citiri
Fost lider PSD: Alegerea lui Iohannis, lovitura de stat din Europa. Protestatarii, ca batalioanele de nazisti
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul europarlamentar Adrian Severin, cercetat de DNA pentru luare de mita, este de parere ca alegerea lui Klaus Iohannis la presedintie a fost o lovitura de stat dictata din Europa.

La romani, scrie pe blog Adrian Severin, alegerile par un alt fel de revolutie.

"Nu numai in campanie, dar si dupa anuntarea rezultatelor fortele concurente se comporta ca si cand nu ar fi fost vorba de un concurs intre solutii alternative ci de o lupta intre 'bine' si 'rau', intre 'revolutie' si 'contra-revolutie', intre 'democratie' si 'dictatura' ca doua sisteme incompatibile care se exclud reciproc.

Cel care castiga alegerile se simte indemnat si legitimat sa il excluda pe celalalt, sa il desfiinteze, sa il anihileze. Cel care le pierde se simte trecut in ilegalitate si de acolo duce o lupta de partizani cu invingatorul. Daca alegerile sunt o revolutie ceea ce le urmeaza este un razboi civil", noteaza fostul europarlamentar.

Lider PSD: E prea multa democratie, nu strica putina dictatura (Video)

In opinia sa, partidele romanesti sunt - cu sau fara voia lor - "mastile sub care se ascund jucatori externi care se bat pentru a domina strategic Romania din perspectiva unor interese, abia acelea, ireconciliabile". Severin continua in acelasi ton si acuza ca s-a intamplat intre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale a fost o lovitura de stat.

"Ceea ce am vazut din ziua primului tur de scrutin si pana in duminica celui de al doilea tur, cu ecouri care inca nu s-au terminat (inclusiv aseara tarziu, prin fata casei mele s-a perindat o coloana de demonstranti care strigau, nu stiu cui, 'Demsia!'), a fost o adevarata lovitura de stat. Voturile romanilor (cred eu corect exprimate si numarate dar influentate prin actiuni de intoxicare si manipulare ample), inclusiv problemele in mare masura artificiale ale votului diasporei, au fost doar alibiul pentru lovitura de stat", mai scrie social-democratul.

Severin: Cei care au strigat "Jos comunismul!" vor striga "Jos evreii!"

Severin spune ca lovitura de stat nu s-a putut face decat "recurgandu-se la grupari si forte fascistoide si legionaroide" si ii compara pe oamenii care au iesit sa protesteze pentru vot liber in diaspora "batalioanele de asalt naziste in Germania interbelica".

"Tineri violenti au strigat pe strada (in Romania si in strainatate) 'Jos comunismul!', fara sa stie prea bine ce este acela si de ce striga. Asa au strigat si batalioanele de asalt naziste in Germania interbelica. Peste cateva luni, la fel ca pe timpul ascensiunii naziste, acesti tineri vor striga 'Jos evreii!'. Tot asa, fara sa stie de ce. Si sub greutatea acestor strigate ale strazii, distilate in justitiarismul de asemenea fascistoid al supra-structurilor politice reprezentate de unii ca Monica Macovei sau Sorin Ionita, vom ajunge sa vedem ca jos, cat se poate de jos a fost adusa natiunea romana dimpreuna cu visele ei europene", mai scrie Adrian Severin.

Un consilier PSD si-a cerut scuze dupa ce i-a jignit pe votantii lui Iohannis

Acesta considera ca motivul pentru care Victor Ponta trebuie sa ramana la sefia Executivului este acela de-al ajuta pe Klaus Iohannis, presedintele ales,

"sa se desprinda de fortele fascistoide care tind sa ii ia sub control, tot asa cum Hitler s-a desprins de Rohm si SA".

Senator PSD: Presa e o hiena care suge sange! Ieri le-am dat un miel, azi le dam doi elefanti

"Ce-a fost a fost. Acum Romania trebuie restituita romanilor; tuturor romanilor. Altminteri vechii demoni care au mai insangerat si altadata Europa se vor ridica dinnou. Atunci nu vor mai fi nici invinsi nici invingatori ci numai supravietuitori". conchide Severin.

#Adrian Severin reactie alegeri, #Severin protestatari nazisti, #Adrian Severin vot alegeri , #stiri Adrian Severin
Comentarii
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Uite la KGB-ist,ce-i trece prin cap.Cum a scapat acesta neimpuscat