Ponta isi va prezenta pozitia pe cazul Severin dupa ce va discuta cu acesta

Duminica, 20 Martie 2011, ora 19:35
2287 citiri
Ponta isi va prezenta pozitia pe cazul Severin dupa ce va discuta cu acesta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca isi va face publica pozitia luni in cazul europarlamentarului Adrian Severin, dupa o discutie cu membrul PSD.

Ponta a precizat ca, inainte de a se exprima in ceea ce priveste scandalul in care este implicat Adrian Severin, asteapta sa vada pozitia acestuia in cadrul unei discutii care ar putea sa aiba loc luni. Luni se intruneste Biroul Permanent al PSD, unde ar putea fi luat in discutie cazul europarlamentarului.

Catalin Ivan, presedintele delegatiei PSD din Parlamentul European, a declarat ca se impune o discutie in PSD despre informatiile aparute in Sunday Times in legatura cu eurodeputatul social-democrat Adrian Severin.

Intrebat daca se impune vreo sanctiune sau chiar o demisie a lui Adrian Severin din Parlamentul European si din PSD in urma unor informatii aparute in Sunday Times potrivit carora Severin ar fi cerut de la reporterii publicatiei ce se pretindeau lobbyisti 12.000 de euro dupa ce a promovat un anume amendament in PE, Catalin Ivan a declarat: "Se impune o discutie in interiorul PSD cu Adrian Severin. E nevoie de o clarificare fara sa luam o decizie momentan".

El a precizat ca nu a vorbit, deocamdata, cu Adrian Severin si nici cu presedintele PSD, Victor Ponta, despre acest caz , dar spera ca luni la Biroul Permanent National al PSD sa discute cu acestia. Catalin Ivan a mai subliniat ca marti membrii delegatiei PSD din PE se vor intalni si vor discuta "despre informatiile aparute in Sunday Times in legatura Adrian Severin".

Adrian Severin a anuntat duminica ca va sustine o conferinta de presa pentru a raspunde acestor "alegatii", luni, la ora 10.00, la sediul Institutului Ovidiu Sincai, sub egida caruia se publica diverse rapoarte privind politica externa si interna a Romaniei.

Severin sustine ca nu a cerut bani pentru a depune amendamente si ca nu a facut nimic imoral sau ilegal.

In luna ianuarie, NewsIn a publicat un material din care reiesea ca Severin se afla in fruntea celor mai instariti eurodeputati romani, reusind, intr-un an si jumatate, sa stranga in conturile bancare aproape jumatate de milion de euro, potrivit declaratiilor de avere. Astfel, intr-un an si jumatate (de la inceputul mandatului pana in prezent, n.r.), europarlamentarul a acumulat in conturi aproape jumatate de milion de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Victor Ponta, #victiopr ponta adrian severin, #ponta severin coruptie , #stiri Adrian Severin
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Poza Mos Ion Roata
Mos Ion Roata
rank 5
Abia astept sa vad care va fi pozitia PSD in acest caz. Daca sprijinul politic pentru acesta va fi mentinut, e clar...