Adrian Solomon, urmașul baronului Buzatu: Controversatul deputat a fost numit în fruntea Organizației Județene PSD Vaslui

Luni, 11 Decembrie 2023, ora 14:59
2491 citiri
Adrian Solomon, urmașul baronului Buzatu: Controversatul deputat a fost numit în fruntea Organizației Județene PSD Vaslui
Adrian Solomon FOTO / Facebook Organizația PSD Bârlad

Începând de luni, 11 decembrie, deputatul Adrian Solomon este, oficial, președintele Organizației Județene PSD Vaslui, înlocuindu-l pe Dumitru Buzatu, unul dintre cei mai longevivi președinți de Consiliu Județean în Vaslui.

“În ședința Consiliului Politic Național al PSD de astăzi, 10 decembrie, domnul deputat Adrian Solomon, președintele Comisiei pentru muncă, familie și protectie socială din Camera Deputaților a fost ales președinte interimar al organizației județene a PSD Vaslui. Îl felicităm, îl asigurăm de tot sprijinul nostru și îi urăm mult succes! ”, se anunță într-o postare pe pagina oficială de facebook a organizației PSD din Bârlad.

”Am venit să fac pace, nu război!”

Contactat telefonic, deputatul Adrian Solomon a declarat pentru Vremea Nouă: “Ne propunem să organizăm căt mai repede conferința extraordinară, să stabilizăm organizația și să câștigăm alegerile. Nu spun că există dezordine în organizație, dar se simte nevoia unei conduceri stabile. Eu am venit să fac pace, nu război. Sunt convins că toată lumea va pune umărul pentru câștigarea alegerilor din anul următor”.

Referitor la posibilul său contracandidat care și-ar fi dorit să preia conducerea, Ciprian Trifan, deputatul bârlădean a spus că acesta este, în prezent, “foarte ocupat” cu problemele de la Consiliul Județean și că ar fi mai bine ca puterea să fie împărțită în cadrul organizației.

În 2012, la finalul primului său mandat de deputat, Adrian Solomon l-a aminințat cu moartea pe premierul de la acea dată, Mihai Răzvan Ungureanu. Concret, deputatul l-a avertizat pe MRU că va avea soarta lui Aldo Moro, un politician italian răpit şi ucis în 1978, dacă nu va trece pe la Primăria Bârladului pentru a se interesa de soarta cetăţenilor.

În 2022, fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru a declarat că a fost agresată verbal într-o dezbatere a Comisiei de Muncă a Camerei Deputaților de către deputatul PSD Adrian Solomon, președinte al comisiei.

„"Las’ că ştiu eu cum îl pupai pe piticul Boc în ... Ştiu eu cum îl ţineai în braţe pe piticul urât".

Quarterly Report - Editia 4

Incendiu la Parchetul Vaslui. Gestul șocant al unei grefiere
Incendiu la Parchetul Vaslui. Gestul șocant al unei grefiere
Un incendiu a fost înregistrat, luni, 20 mai, la Parchetul Vaslui, unde o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă, potrivit unor surse AGERPRES....
Cine e Mohammad Mokhber, cel care va deveni preşedintele interimar al Iranului după moartea lui Ebrahim Raisi VIDEO
Cine e Mohammad Mokhber, cel care va deveni preşedintele interimar al Iranului după moartea lui Ebrahim Raisi VIDEO
După moartea lui Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, Mohammad Mokhber, în vârstă de 68 de ani, primul vicepreşedinte al Iranului, ar urma să devină, potrivit Constituţiei...
#Adrian Solomon PSD, #presedinte interimar, #Vaslui, #consiliul judetean , #presedinte