Tutuianu spune ca nu pleaca din PSD, desi au aparut noi inregistrari cu el: Dragnea a fost condamnat politic

Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 13:36
7659 citiri
Tutuianu spune ca nu pleaca din PSD, desi au aparut noi inregistrari cu el: Dragnea a fost condamnat politic
Foto: Arhiva Facebook/ Adrian Tutuianu

Vicepresedintele PSD si lider al organizatiei Dambovita, Adrian Tutuianu, sustine ca nu pleaca din partid.

"Am sprijinul colegilor si raman membru al PSD. Am vazut colegi mai inflamati, altii care indeamna la calm. Vreau sa fie foarte clar: nu plec nicaieri, nici in alt partid, nu plec nici din Partidul Social Democrat atat timp cat am sprijinul colegilor din organizatia Dambovita si al colegilor care sunt semnatari ai scrisorii", a declarat inaintea sedintei CEx vicepresedintele Tutuianu.

Astfel, liderul PSD Dambovita face referire la primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si la vicepremierul Paul Stanescu. Totusi, amintim ca Firea nu va participa la sedinta de astazi, intrucat este plecata intr-o vizita oficiala la Madrid.

Vezi si Firea spune ca nu se teme de CEx al PSD, insa nu poate participa daca se suprapune cu vizita la Madrid

Adrian Tutuianu a mai precizat ca nu este pucist si ca nu vrea sa preia "conducerea statului".

"Daca ne uitam in DEX, pucist inseamna altceva, unii care preiau cu forta armata conducerea unui stat. Noi nu avem nicio forta armata in spate, nu vrem sa preluam conducerea statului, suntem intr-o disputa interna in cadrul partidului care trebuie sa aiba un raspuns adecvat si sper sa fie un raspuns democratic si nu unul care sa nu tina cont de interesele partidului", a adaugat Tutuianu, inainte de sedinta Comitetului Executiv care a inceput la Parlament.

Vezi LIVE cum se desfasoara CEx al PSD.

Totusi, o parte din liderii judeteni PSD s-au exprimat intr-o discutie la Parlament cu Liviu Dragnea, pentru aplicarea unor sanctiuni in CEx pentru vicepresedintele Adrian Tutuianu si secretarul general Marian Neacsu, putand sa se mearga pana la excludere, potrivit unor surse citate de Mediafax. Asta in contextul in care in cadrul reuniunii se va discuta si despre inregistrarile in care Tutuianu a criticat ministrii si conducerea partidului.

De altfel, chiar duminica seara au aparut noi inregistrari cu liderul PSD Dambovita, difuzate de Romania TV. In aceste inregistrari, social democratul sustine ca Liviu Dragnea a fost condamnat politic, dar si ca exista posibilitatea ca Romania sa aiba alt Guvern de la 1 ianuarie.

Iata ce spune Tutuianu in noua inregistrare despre presedintele Camerei Deputatilor:

"Perceptia publica este aia ca omul (Liviu Dragnea - n.red) are niste probleme si tot ceea ce faceti voi cu Justitia este pentru a-l salva pe el. Asta este perceptia, iar opinia publica judeca dupa perceptii.

O tema care ma ingrijoreaza pe mine este urmatoarea: Ce se intampla daca il fac (pe Liviu Dragnea - n.red.) cum l-au facut pe Nastase (Adrian - n.red.) . Ati vazut ca-i dadeau termen la doua saptamani. La Nastase erau o mie de martori, la astia (procesul lui Liviu Dragnea - n.red.) reaudiaza tot, nu sunt alte documente si il poate face cand ti-e lumea mai draga!

Te trezesti ca in luna martie, anul viitor, ca-i mentine condamnarea cu o zi. Nu de trei (ani - n.red.) si sapte luni, de o zi.

Pentru ca fiind recidiva trebuie sa execute doi ani plus o zi. Nu exista nicaieri in lume ca un premier sa fie condamnat. D-asta am spus noi ca e cazul sa faca un pas in spate, in lateral (...) pentru ca noi vom culege impactul, nu va puteti inchipui ce va fi in toata presa interna si externa", a afirmat Tutuianu potrivit inregistrarilor.

"Va spun aici doua chestiuni: Dragnea a fost condamnat politic, dupa parerea mea. Pe chestia asta puteau sa ne condamne pe oricare dintre noi, ca am indemnat oamenii la vot", mai scrie sursa citata.

Vezi si:

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Adrian Tutuianu exscludere PSD, #Adrian Tutuianu inregistrari critica PSD , #Liviu Dragnea
Comentarii
Poza Fuck-Du
Fuck-Du
rank 5
Poza bum
bum
rank 5
foarte bine Tutuianule ! nu pleca nicaieri ! fa scandal !