Tutuianu, intr-o noua inregistrare: O sa-l chem pe seful Politiei din Dambovita sa-l intreb eu...

Vineri, 12 Octombrie 2018, ora 16:45
11668 citiri
Tutuianu, intr-o noua inregistrare: O sa-l chem pe seful Politiei din Dambovita sa-l intreb eu...

Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu le explica primarilor din Dambovita, potrivit unei inregistrari difuzate vineri de un post local de televiziune din Targoviste, ca o sa-l cheme pe seful Politiei sa-i ceara explicatii despre anumite dosare penale in care victime sunt edilii PSD din judet.

"Opreste (Politia - n.red.) pe astia de la presa care ne insoteau. Ei spun: Domne', suntem cu domnul Tutuianu! Nu ne intereseaza pe noi! (a raspuns politistul - n.red.) . Astazi o sa-l chem (pe seful Politiei - n.red.) si eu sa-l intreb: e corect ca l-au oprit pe ala de la presa, dar de exemplu, primarul din Visinesti, batut mar de unul care are oi, in urma cu doua saptamani, de ce nu are dosar ala?

Nu ca am eu ceva cu cineva! Ba, dar cand il bati pe un primar, cand ii tai patru cauciucuri de la masina intr-o singura zi, unde-i Politia Romana?

Aseara, primarul de la Gura Foii! Unul beat se duce sa-l omoare in casa. Primarul a sunat pe 112. A plecat un militian de la Gaesti, a ajuns la Gura Foii si a gasit unul cu caruta de lemne pe drum. I s-a parut mai suculent ala! Lasa-l dracu' pe primar sa-l omoare!", spunea Tutuianu in fata primarilor din Dambovita, potrivit inregistrarii difuzate de postul de televiziune MDI TV din Targoviste.

IPJ Dambovita neaga

Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita a negat ca seful institutiei sau inlocuitorul acestuia au fost chemati de Adrian Tutuianu pentru a da explicatii.

"Seful Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, comisar sef de politie Zepisi Danil, nu a fost sunat sau chemat niciodata in legatura cu aspectele sesizate in articolul de presa", anunta IPJ Dambovita intr-un comunicat de presa.

Mai mult, potrivit sursei citate, pana la data de 31 august, seful Inspectoratului, comisar sef de politie Zepisi Danil, a fost in concediu medical.

"In acea perioada, adjunctul sefului I.P.J Dambovita, comisar sef de politie Paun Sorin, a fost lasat la comanda Inspectoratului, prin dispozitie. De asemenea, nici acest ofiter de politie nu a fost sunat sau chemat in legatura cu aspectele sesizate in articolul de presa", se mai arata in comunicatul IPJ Dambovita.

In ultimele zile au aparut in presa mai multe inregistrari cu declaratii facute de Adrian Tutuianu la intalnirile cu colegii de partid.

Citeste si:
Luptă pentru putere în PNL. Cine sunt liberalii care se bat pentru funcția de prim-vicepreședinte
Luptă pentru putere în PNL. Cine sunt liberalii care se bat pentru funcția de prim-vicepreședinte
Vineri, 27 mai, liberalii se reunesc la Poiana Brașov pentru ședința de Consiliu Național acolo unde vor avea loc alegeri pentru câte o funcție de secretar general al PNL,...
Cât ar putea câștiga un profesor debutant. Anunțul lui Sorin Cîmpeanu, aflat în fața unui nou protest
Cât ar putea câștiga un profesor debutant. Anunțul lui Sorin Cîmpeanu, aflat în fața unui nou protest
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat luni, 23 mai, că va solicita majorarea prin lege a salariilor profesorilor debutanți. ”Propunerea mea este să avem un debut de salariu...