Un consilier al premierului il acuza de ilegalitati pe liderul PSD Dambovita (Video)

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 16:11
3727 citiri
Un consilier al premierului il acuza de ilegalitati pe liderul PSD Dambovita (Video)
Foto: Dambovita News

Deputatul PSD Radu Popa (foto dreapta), consilier al premierului Victor Ponta, insinueaza ca presedintele CJ Dambovita, Adrian Tutuianu (foto stanga), colegul sau de partid, ar fi obligat mai multi primari sa semneze contracte si sa achite "lucrari fictive de apa si canalizare" unor firme apartinand unor donatori ai partidului.

Dezvaluirea a fost facuta intr-o postare pe Facebook in care Radu Popa relateaza ce s-a intamplat joi dupa amiaza la sediul PSD Dambovita, unde s-a tinut prima sedinta a BPJ organizata dupa alegerile prezidentiale.

"Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, s-a lansat in traditionalele vocalize politice pe care le porecleste opinii. Asa cum ne-a obisnuit, toti suntem de vina cu ceva, iar el e singurul care munceste.

Personal, recunosc, sunt de vina ca nu am sustinut campania de promovare a candidatului Cristi Stan la primarie, mascata pe langa pozele de campanie ale lui Victor Ponta, aflate, din intamplare, pe aceleasi masini.

Sunt de vina pentru ca nu am contribuit financiar la campanie, dar am fost mereu increzator ca patronii firmelor care lucreaza pe banii CJ prin Moreni si prin vreo alte 15-20 de comune au fost niste donatori generosi, altfel, nu se poate explica presiunea pe care Adrian Tutuianu si un alt angajat al CJ DB au facut-o asupra unora dintre primari pentru ca acestia sa semneze si sa achite lucrari fictive de apa si canalizare", a scris Radu Popa.

Mai mult, acesta spune ca s-a intalnit si cu un alt coleg, Victor Sanda, in legatura cu care comenteaza astfel: "M-am intalnit, am zambit si mi-a facut placere sa discut cu dl. Victor Sanda, atat in perioada in care dl. Jean Marinescu isi facea loc in corpul functionarilor publici pentru a ocupa functia care nu era libera, dar si dupa ce dl. Sanda a fost schimbat marlaneste din functie, la presiunea lui Tutuianu", scrie el.

La finalul comentariului sau, Radu Popa propune ca, in contextul pierderii alegerilor, Adrian Tutuianu ar trebui sa fie inlocuit de la presedintia filialei PSD Dambovita cu senatorul Leonardo Badea, "opinie pe care o impartasesc alaturi de mai multi parlamentari si primari din judet", subliniaza el.

Fost lider al deputatilor PP-DD, partid pe listele caruia a intrat in Parlament in 2012, Radu Popa s-a inscris in PSD in septembrie 2013 si din acel moment a devenit si consilier al premierului Victor Ponta, asumandu-si de multe ori pozitii publice transante si necontestate de liderul PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Radu Popa lucrari fictive Tutuianu, #Radu Popa contracte Tutuianu Dambovita , #stiri Adrian Tutuianu
Comentarii
R
razek
rank 1
Pedeseristii se vor canibaliza pana la disparitia definitiva.....