Adriana Bahmuteanu si-a angajat servitoare din Filipine

Duminica, 06 Decembrie 2009, ora 07:45
6391 citiri
Adriana Bahmuteanu si-a angajat servitoare din Filipine
Foto: Libertatea

Dupa mai multe experiente neplacute, Adriana Bahmuteanu nu mai are incredere in menajerele din Romania. Drept urmare, sotia milionarului Silviu Prigoana si-a luat ca "fete in casa" doua femei pentru care limba romana e o necunoscuta. Aceastea vin din Filipine, stat renumit pentru forta de munca ieftina si de calitate.

Cele doua femei, angajate cu ajutorul unei firme de specialitate, au 44 si, respectiv, 35 de ani. Ele locuiesc pe domeniul familiei Prigoana, avand parte de tot confortul intr-o casa pentru servitori, langa casa "stapanilor", conform Libertatea.

Cele doua filipineze, care vorbesc fluent limba engleza, lucreaza pentru Adriana de o saptamana si spun ca vedeta se poarta foarte frumos cu ele. Rossaly si Minimary se ocupa de curatenia casei si de aranjatul mesei.

Au ajuns in Romania pentru ca aici sunt mult mai bine platite. Daca acasa, in schimbul muncii pe care o presteaza, nu pot castiga mai mult de 50 de euro pe luna, salariul lor de aici ajunge pana la 450 de euro.

"Sunt foarte multumita de menajerele mele. Dupa ce am schimbat, de-a lungul anilor, mai multe servitoare, am ajuns la concluzia ca e mai bine sa ne luam unele din Filipine. Marele avantaj consta in faptul ca nu inteleg limba romana, asadar nu pot trage cu urechea la ce se discuta in casa. In plus, sunt mai ieftine decat romancele, dar si mai harnice", a declarat si stapana, Adriana.

Rossaly si Minimary au gustat deja din traditionalele mancaruri romanesti si le-a placut foarte mult friptura de porc, slanina cu ceapa si soriciul. Acum, ele abia asteapta sa ninga, deoarece nu au vazut niciodata zapada.

Familia Prigoana vine in buricul Capitalei

Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu si copiii lor nu vor mai sta mult in Pipera. Satui de orele petrecute in trafic la intrarea si la iesirea din comuna ilfoveana, acestia au hotarat sa se mute in buricul Bucurestiului. Asa ca cei doi si-au achizitionat o vila in centru, pe care au dat cateva sute de mii de euro.

Ei au ales aceasta zona si pentru ca micutul Maximus, acum in varsta de doi ani, mai are putin si incepe gradinita in Bucuresti. Silviu si Adriana se vor muta in primavara anului viitor, nu inainte ca piscina acoperita din curtea casei sa fie data in folosinta.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Adriana Bahmuteanu menajere Filipine, #servitoare filipineze Prigoana , #Silviu Prigoana