Maximus, copilul Adrianei Bahmuteanu, joaca la Loto

Duminica, 20 Ianuarie 2008, ora 08:39
2790 citiri
Maximus, copilul Adrianei Bahmuteanu, joaca la Loto

Adriana Bahmuteanu i-a luat fiului ei, Mihai Maximus, in varsta de doar 3 luni, primul lui bilet la Loto 6 din 49, informeaza Libertatea in editia de duminica. Revenita vineri din Germania, Adriana a aflat de suma uriasa reportata la 6 din 49 si s-a hotarat sa incerce norocul prin intermediul lui Mihai Maximus.

Astfel, ea a decis sa joace 13 numere in combinatie completa. Aceasta combinatie reprezinta de fapt 1.716 variante simple a 4,4 lei. In total, Adriana a platit 2.040 euro, adica mai mult de 7.500 de lei.

"Este primul bilet pe care il joaca fiul meu si sper sa aiba noroc si sa devina milionar. Nu vreau sa dezvalui numerele pe care le-a ales, deoarece sunt superstitioasa. Nu am jucat niciodata la Loto, in primul rand pentru ca nu am avut timp si in al doilea rand pentru ca eu nu cred in banii care vin fara sa fie munciti" a declarat Adriana Bahmuteanu.

Ea a precizat ca daca va castiga potul cel mare, jumatate din bani ii va da copiilor orfani si saraci, iar restul o sa-i ramana fiului ei. Adriana a mai declarat ca aceasta este prima si ultima data cand isi va incerca norocul la 6 din 49, dar ca o face pentru copilul ei, Maximus, care astfel devine cel mai tanar jucator la Loto.

Maximus-Mihai Prigoana este deja un bebelus bogat, care acum "valoreaza" 3.500.000 de euro. Daca duminica seara numerele de pe biletul pe care l-a luat Adriana ies castigatoare, averea micutului va ajunge la 14.500.000 euro.

Report de 1,78 de milioane de euro la categoria Noroc, anunță Loteria Română
Report de 1,78 de milioane de euro la categoria Noroc, anunță Loteria Română
Noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc vor avea loc duminică, după ce la tragerile loto din 21 martie au fost acordate 15.954 de câştiguri în valoare...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Maximus, #Bahmuteanu, #loto , #stiri Adriana Bahmuteanu