Stewardesa de la Mondial care l-a premiat pe Messi, despre viața în România: ”Mulgeam vacile dimineața” FOTO

Sambata, 24 Decembrie 2022, ora 09:15
10460 citiri
Stewardesa de la Mondial care l-a premiat pe Messi, despre viața în România: ”Mulgeam vacile dimineața” FOTO
Adriana Paul

La festivitatea de premiere a Campionatului Mondial din Qatar, trofeul individual cucerit de Messi pentru cel mai bun jucător a fost ținut în mână de o româncă, stewardesă a companiei aeriene Qatar Airways.

Conform informațiilor oferite pe rețelele sociale, compatrioata noastră Adriana Paul locuiește de cel puțin cinci ani în Orientul Mijlociu.

Tânăra a fost contactată de presa din România și a oferit detalii despre ea, dar și despre momentul unic pe care l-a trăit la Campionatul Mondial.

„Eu sunt fata de la țară, vin tocmai din Bârsana, din Maramureș. Am stat cu bunicii, părinții. Mulgeam vacile dimineața și după plecam, pe cărare, la școală. Dacă aș spune aceste lucruri cuiva care locuiește aici, nu m-ar crede. Am plecat din România acum opt ani, am locuit trei ani în Londra și, pe urmă, am venit în Qatar în 2017”, a precizat Adriana pentru playsport.

„A fost o experiență de nedescris, m-am bucurat enorm că am avut șansa să fiu aleasă dintre 15 mii de însoțitori de zbor ai companiei noastre, să trăiesc live acele emoții. Trofeul a fost greu, probabil cântărea vreo șase kilograme, îmi tremurau mâinile în continuu”, a mai spus ea pentru Libertatea.

Quarterly Report - Editia 4

Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Toate planurile despre viitorul Europei depind de cum se va vota la alegerile pentru PE. Candidați și oameni de afaceri au discutat despre oportunități și provocări, la invitația Camerei de...
Ce vor tinerii? Mai mult autoritarism și mai mult NATO
Ce vor tinerii? Mai mult autoritarism și mai mult NATO
Analiză: Tinerii reprezintă 16% din populația României, iar peste 90% dintre ei nu au încredere în partide, parlament și guvern, dar sunt deciși să participe la schimbare. Tinerele...
#Adriana Paul, #Romania, #Campionatul Mondial , #Campionatul mondial 2022
Comentarii
Poza borba
borba
rank 5
Mulgeai vacile, acum mulgi boii
Poza movici
movici
rank 5
Nu sunt sigur ca mulgea vaci, bovinele cu o ztätä nu sunt vaci