Adriana Saftoiu: Nu ma mai regasesc in discursul lui Crin Antonescu

Marti, 15 Martie 2011, ora 22:02
3737 citiri
Adriana Saftoiu: Nu ma mai regasesc in discursul lui Crin Antonescu
Foto: ZiuaVeche

Adriana Saftoiu, deputat PNL, sustine ca nu se mai regaseste in discursul liderului liberal, Crin Antonescu, si precizeaza ca se va gandi daca va mai candida pe listele aliantei USL.

Nemultumirea Adrianei Saftoiu este legata de faptul ca PNL a acceptat sa intre intr-o alianta care cuprinde si Partidul Conservator, al carui presedinte fondator este Dan Voiculescu. Curtea Suprema a dat, recent, o decizie definitiva si irevocabila in cazul lui voiculescu, aratand ca a fost colaborator al fostei Securitati.

"In ceea ce ma priveste, imi voi sustine mai departe ideile, pentru ca, pe fond, daca eu as fi considerat ca nu conteaza trecutul pe care il au cei care detin functii de conducere in Romania, as fi ales alt partid. (...) Oamenii vin si pleaca. Important e sa ramai cu cateva principii pe care sa le respecti", a declarat Adriana Saftoiu, intr-un interviu pentru Revista 22.

Intrebata daca se mai regaseste in PNL, Adriana Saftoiu a raspuns: "E greu de spus. Sigur, eu nu ma regasesc in discursul nou al d-lui Antonescu, care e diferit fata de discursul d-lui Antonescu si din 2008, si din 2009. Cel care si-a schimbat discursul si optica e d-l Antonescu".

Deputatul sustine ca 2012 va fi un an de cotitura si ca atunci s-ar putea decide daca va mai candida pe listele PNL. "Asta nu inseamna pentru mine o abdicare de la PNL, trebuie doar sa ma decid in ce masura poti sa critici o alianta si in acelasi timp sa candidezi pe listele ei", a explicat Adriana Saftoiu.

Crin Antonescu le ataca dur pe Adriana Saftoiu si Sulfina Barbu

Liderul PNL, Crin Antonescu a criticat-o dur pe Adriana Saftoiu, recent, dupa ce aceasta si-a exprimat nemultumirea cu privire la alianta PNL cu PC si USL, numind-o "moralista second-hand achizitionata pe vremea Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu".

Adriana Saftoiu: Ne va fi foarte greu sa mai sustinem "revolutia bunului simt"

"Doamna Saftoiu imi spune mie ca trecutul conteaza, ca sa vezi. Nu mai spuneti doamna Saftoiu, mie imi spuneti? Dumneavoastra imi spuneti? Trecutul conteaza. Poti sa spui ca nu conteaza? Nu poti", a declarat liderul PNL, facand trimitere la fosta functie a Adrianei Saftoiu de consilier al presedintelui Traian Basescu.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Adriana Saftoiu, #Saftoiu discurs Antonescu, #Saftoiu regasesc antonescu , #Crin Antonescu