Adriana Saftoiu: Demisia lui Udrea era de asteptat

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 17:31
2954 citiri
Adriana Saftoiu: Demisia lui Udrea era de asteptat

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, nu exclude alte demisii din partid, dupa plecarea lui Udrea, adaugand ca plecarea deputatului PDL era de asteptat.

"Domnul Gheorghe Flutur, secretar general al partidului, a sunat-o pe doamna Udrea, ca sa-i spuna ca este asteptata la Colegiul Director de sambata, care va avea loc la Brasov, pentru a-si explica ultimele luari de pozitii fata de partid.

Inteleg ca in acea discutie, doamna Udrea l-ar fi informat pe domnul Flutur ca nu ar avea de ce sa participe, pentru ca-si da demisia din partid", a declarat Saftoiu, la RFI Romania.

Elena Udrea a demisionat din PDL

Intrebata daca era de asteptat demisia Elenei Udrea, Saftoiu a raspuns: "Intr-un fel, cred ca da".

"Pana la urma, atitudinea si pozitiile doamnei Udrea din ultimele luni erau mult mai apropiate, mai ingaduitoare fata de Miscarea Populara, decat fata de PDL. Asa ca da, intr-un fel, declaratiile sale faceau si fac plauzibila plecarea la Miscarea Populara", a mai afirmat purtatorul de cuvant democrat-liberal.

Intrebata daca se asteapta si la alte demisii dupa plecarea Elenei Udrea, purtatoarea de cuvant a PDL a raspuns: "Cred ca nu ar trebui sa excludem aceste lucruri. S-ar putea intampla".

"Cred ca PDL-ul nu va trebui sa faca din aceste demisii o mare drama. Cred ca e mai bine ca cei care nu se mai regasesc si nu se simt confortabili cu politica partidului sa plece, decat sa ramana in interior", a mai afirmat Adriana Saftoiu.

Deputatul Elena Udrea a confirmat pentru Ziare.com ca si-a dat demisia din PDL si a precizat ca va sustine o conferinta de presa, joi, la sediul Partidului Miscarea Populara.

Citeste mai multe despre Saftoiu la RFI: Demisia lui Udrea era de asteptat; PDL nu va face o mare drama din acest gen de plecari, pe RFI Romania.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com