Adriana Saftoiu a fost exclusa din PNL (Video)

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 14:13
8951 citiri
Adriana Saftoiu a fost exclusa din PNL (Video)

Adriana Saftoiu a fost exclusa din PNL. Decizia a fost luata de organizatia PNL Prahova, a anuntat presedintele filialei, Mircea Rosca.

Acesta a precizat ca in urma sedintei Delegatiei Permanente s-a luat decizia excluderii Adrianei Saftoiu, pe motiv ca de foarte mult timp aceasta nu a mai avut contact cu filiala judeteana, informeaza phon.ro.

Intr-o conferinta de presa, Rosca i-a reprosat Adrianei Saftoiu ca participa la emisiuni de televiziune si vorbeste in numele PNL, desi nu mai are legatura cu partidul.

"Cel mai mult ne-a deranjat ca (Adriana Saftoiu - n.red.) merge la anumite televiziuni in numele PNL si exprima idei in contrast cu cele ale partidului. Nu suntem de acord sa vorbeasca in numele PNL in conditiile in care nu are nicio legatura si niciun contact cu acest partid", a spus Rosca, citat de Mediafax.

Adriana Saftoiu: Nu am vocatie de sluga. PNL a ajuns mai rau ca PCR

Intrebat daca decizia PNL Prahova privind excluderea Adrianei Saftoiu trebuie validata de conducerea centrala a partidului, el a afirmat ca nu este cazul.

Secretarul general al PNL, Dan Mihalache, a declarat la Romania TV ca nu avea aceasta informatie, iar Adriana Saftoiu nu a reprezentat un subiect de discutie la nivelul conducerii centrale a PNL.

El a sustinut ca aceasta nu mai avea nimic in comun cu PNL, si "nu de azi de ieri".

"A ales o cariera de comentator politic, de consultant, de analist", a mai declarat Dan Mihalache, spunand ca nu cunoaste motivele pentru care aceasta a fost exclusa din partid.

"Intrebati colegii din filiala Prahova, probabil ei au analizat, judecat(...) Nu face subiectul preocuparilor la nivelul conducerii PNL(...) Ar fi fost bine sa renunte singura la calitatea de membru de partid", a mai declarat Dan Mihalache.

Adriana Saftoiu, catre Crin Antonescu: Respectul se castiga, nu se impune

Becali: Adriana Saftoiu manipuleaza ideile mai bine ca Tariceanu

Gigi Becali, intrat recent in PNL, a comentat cazul la Romania TV explicand ca in ultimele zile si-a dat seama ce inseamna acest partid.

"Este cel mai democratic partid! E partidul in care poti sa iti spui parerile, se voteaza democratic(...) Eu am facut atatea si atatea, am avut opinii, dar niciodata impotriva partidului", a sustinut Becali, adaugand ulterior ca Adriana Saftoiu "Manipuleaza idei mai bine decat Tariceanu, in opinia mea. Cand vorbeste, chiar e ascultata".

Despre recent exclusa din PNL, latifundiarul parlamentar a avut doar cuvinte de lauda. "E o femeie inteligenta, desteapta, are mare calitati. Acele calitati, daca nu sunt folositoare partidului, degeaba. A avut acele iesiri publice contradictorii cu linia partidului si bineinteles ca au exclus-o. Eu am idei, am pareri, le spun, dar niciodata sa fac rau partidului", a declarat proaspatul liberal.

Adriana Saftoiu: Ma astept ca Becali sa devina si candidatul PNL la presedintie!

Liberalul Becali: Daca ii spuneam, Adriana Saftoiu se dezbraca in 30 de secunde!

Becali a mai sustinut ca excluderea Adrianei Saftoiu nu va afecta imaginea PNL "nici macar o secunda" si si-a exprimat opinia ca a fost vorba de mai mult decat se stie public.

"S-ar putea sa fie vorba de o tradare. Ca sa dai afara pe cineva din partid nu il dai pentru lucruri minore, iar cel mai mare lucru e tradarea, asta nu se iarta niciodata", a sustinut Becali, apreciind ca tradare faptul ca Adriana Saftoiu l-a numit pe Crin Antonescu intr-un articol "mic si ranchiunos".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Adriana Saftoiu exclusa PNL , #PNL