Adriana Saftoiu: Nu am vocatie de sluga. PNL a ajuns mai rau ca PCR

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 15:51
6634 citiri
Adriana Saftoiu: Nu am vocatie de sluga. PNL a ajuns mai rau ca PCR

Adriana Saftoiu a comentat excluderea sa din PNL spunand ca e un semnal pentru toti cei care au opinii critice in acest partid, care a ajuns mai rau decat fostul Partid Comunist, pentru ca nu le permite celor acuzati sa se apere.

"Nu imi ramane decat sa constat ca PNL a ajuns mai rau decat Partidul Comunist. Acolo se chemau cei acuzati in sedinta, macar sa te infiereze de fata cu oamenii muncii(...) E un exercitiu al democratiei sa spui ceva in apararea ta", a declarat fostul deputat PNL la B1TV.

Adriana Saftoiu a fost exclusa din PNL

Aceasta a remarcat faptul ca nu este singura in PNL care are opinii diferite de ale conducerii, dar si-a exprimat convingerea ca ceilalti nu vor fi dati afara.

"Nu, nu, nu, nu ma astept sa fie dati afara(...) E vorba si de vechimea in PNL, eu eram cea mai la indemana pentru a da un semnal celor care mai aveau de gand sa se razvrateasca sau sa spuna ca gandesc altfel", a mai declarat Adriana Saftoiu, adaugand "e decizia lor, sa le fie de bine".

In acelasi timp, fostul deputat PNL a spus ca nu stie pentru ce a fost exclusa, deoarece a aflat de la televizor acest lucru, si ca s-ar putea sa fie vorba si despre opiniile critice exprimate la adresa lui Crin Antonescu.

"Nu am vocatie de sluga. Nu sunt in stare, de cand ma stiu, sa spun 'Da' doar pentru a-mi asigura un loc pe liste (...) Meseria mea nu e de membru de partid, e o optiune pe care o ai in functie de credintele tale", a mai declarat Adriana Saftoiu.

Intrebata daca asteapta reactii de solidarizare cu ea sau reactii din partea liberalilor nemultumiti de prestatia lui Crin Antonescu in calitate de presedinte PNL, aceasta a parut neincrezatoare.

"Ma indoiesc ca in acest moment s-ar putea intampla asa ceva. Sunt pragmatici, PNL alaturi de PSD confirma prin scorul de la alegeri (...) Probabil si Congresul PNL va fi convocat foarte repede, cat timp actuala conducere e pe val(...) Poate mult mai tarziu, dupa ce guvernarea se va eroda", a comentat ea.

Schimb de replici intre Adriana Saftoiu si seful PNL Prahova

Intrebata ce planuri de viitor are, Adriana Saftoiu a spus ca este mult prea repede pentru a-si pune aceasta problema.

"Sincer, nu am facut din a fi membru de partid o profesie(...) Reusesc sa imi vad de meseria mea, optiunea de a face politica e optiunea mea. Nici macar excluderea din PNL nu ma face mai putin liberala", a declarat aceasta.

Cat despre noul deputat PNL Gigi Becali, Adriana Saftoiu a reamintit ca el a ajuns in partid doar pentru ca s-a bucurat de sprijinul votantilor. "Sa aveti grija la cetatenii care l-au votat", a mai spus Adriana Saftoiu.

Adriana Saftoiu a fost exclusa din PNL. Decizia a apartinut conducerii filialei PNL Prahova din care facea parte, iar motivul oficial a fost lipsa de activitate in partid si opiniile exprimate la posturile de televiziune, considerate in contradictie cu cele ale conducerii PNL.

Citeste si:
PSD explică de ce a votat împotriva obligativității certificatului COVID la locul de muncă: „Ar fi dat naştere unor discriminări”
PSD explică de ce a votat împotriva obligativității certificatului COVID la locul de muncă: „Ar fi dat naştere unor discriminări”
PSD consideră că proiectul de lege privind prezentarea certificatului digital al UE privind COVID-19 la locul de muncă de către personalul unităţilor sanitare publice este neconstituţional...
Primii pași în reforma pensiilor. Ministrul Muncii: „Vârsta de pensionare nu va fi modificată. Stagiul complet de cotizare nu va fi majorat”
Primii pași în reforma pensiilor. Ministrul Muncii: „Vârsta de pensionare nu va fi modificată. Stagiul complet de cotizare nu va fi majorat”
Ministerul Muncii a trabsmis miercuri, 27 octombrie, că a lansat caietele de sarcini pentru obţinerea de expertiză profesională necesară celor două reforme asumate prin PNRR, respectiv pensii...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
Uniunea Satanisto Leninista
rank 5
Cea mai mare densitate Secu-KGB se află în PNL. Așa că partidul
ovidiu caraiman
rank 5