Adriana Saftoiu: Barbatii din PD-L se tem de Elena Udrea

Miercuri, 27 Februarie 2008, ora 07:45
8473 citiri
Adriana Saftoiu: Barbatii din PD-L se tem de Elena Udrea

Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a facut dezvaluiri despre epoca in care facea parte din echipa lui Traian Basescu, pentru revista "The One". Spre exemplu, teama este instrumentul cu care se masoara influenta Elenei Udrea in PD-L. "Ea este temuta, nu respectata de catre colegii de partid. (...) In separeuri, barbatii pot sa toace marunt "intrusa", dar la un simplu telefon sau comanda de sus se supun", afirma Saftoiu.

De fapt, intregul partid prezidential este condus prin frica. Cei din PD-L nici nu ii raspund la telefon. "Nu neaparat ca au ceva sa-mi reproseze, ci pentru ca le e teama". Saftoiu spune ca pe unii dintre democrati nu isi dorste sa ii mai vada vreodata. Unul dintre cei care ii sunt inca simpatici este primarul general al Capitalei. "Adi Videanu, care, cu toate bordurile care i se pun in cap, e un om de mare nadejde si de caracter", sustine Saftoiu.

Aceasta nu este de acord cu genul de politica practicat in PD-L, impus de seful statului. Criticile la adresa lui Basescu, insa, continua.

"Sunt cateva valori in care cred si nu voi sustine niciodata varianta unei Romanii in care un om are imaginea Mesiei. Nu cred ca de asa ceva avem nevoie in secolul XXI si nu cred ca Romania trebuie sa-si puna destinele in mana unui singur om", spune Saftoiu. Ea mai sustine ca a incercat sa il determine pe presedinte sa nu imparta lumea in "rai si buni, lichele, javre si jogodii".

Cat despre modul in care sotul sau a fost fortat sa demisioneze de la SIE, Saftoiu recunoaste ca a fost dezamagita. "Multi spuneau ca trece peste cadavre, dar eu niciodata nu am crezut lucrul asta".

#Elena Udrea, #teama, #PDL, #Basescu, #Adriana Saftoiu , #Traian Basescu