Dinu Patriciu a primit "bucuros" candidatura Adrianei Saftoiu

Joi, 31 Iulie 2008, ora 07:41
2794 citiri
Dinu Patriciu a primit "bucuros" candidatura Adrianei Saftoiu

Adriana Saftoiu, fosta consiliera a presedintelui Traian Basescu si actuala candidata a PNL Prahova, la alegerile legislative, isi continua in presa epopeea candidaturii, precum si a impacarii cu Teodor Atanasiu.

Ea a declarat, citata de Gardianul in editia electronica de joi, ca "initial, oferta a venit din partea presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, si a membrilor liberali din acea filiala".

Adriana Saftoiu a mai spus ca a vorbit, despre aceasta candidatura, si cu Dinu Patriciu, in calitatea lui de lider de onoare al liberalilor prahoveni. Patriciu i-a spus Adrianei Saftoiu ca "ar fi bucuros" daca ar accepta sa candideze din partea partidului pe care il reprezinta.

Saftoiu a mai precizat ca nu ia in serios informatiile aparute pe surse, referitoare la nemultumirile unor lideri liberali fata de anuntul candidaturii ei la parlamentare intr-un colegiu din Prahova.

"Sa-si asume identitatea acea persoana care a facut astfel de afirmatii si apoi voi comenta. In PNL sunt oameni de onoare si nimeni din partid nu mi-a spus ca ar avea vreo problema cu candidatura mea", a mai spus Saftoiu.

Adriana Saftoiu a dezvaluit ca s-a consultat cu Dinu Patriciu care s-a aratat deschis la candidatura ei: "Presedintele de onoare al PNL mi-a propus sa candidez, filiala prahoveana si oamenii de acolo...Am vorbit cu Dinu Patriciu si, in calitatea de lider de onoare al PNL Prahova, mi-a spus ca ar fi bucuros daca as accepta" .

Ea a mai spus ca a vorbit si cu presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, "telefonic, o data".

Despre faptul ca Teodor Atanasiu s-a declarat "dezamagit", Adriana Saftoiu sustine ca nu stie la ce se refera dezamagirea fostului ministru al Apararii, dar ca este adevarata declaratia lui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Congresul Naţional al Poporului (PNC) a câştigat categoric duminică, 21 aprilie, alegerile parlamentare din Maldive, transmite AFP. PNC, partidul preşedintelui Mohamed Muizzu, este...
#Adriana Saftoiu, #Dinu Patriciu, #alegeri , #Traian Basescu