Ziare.com

Salarii marite pentru minerii de la Turceni si Rovinari

Sambata, 21 August 2010, ora 12:39

   

Salarii marite pentru minerii de la Turceni si Rovinari
Minerii de la Turceni si Rovinari beneficiaza de salarii crescute cu 3,7%, desi programul de lucru s-a redus, iar ministrul Economiei nu prea stie sa explice cum s-a intamplat acest lucru.

"S-a redus timpul de lucru de la 7 zile la 5. Practic, in anvelopa salariala se fac economii si nu se depaseste. (...) Productia creste. Voi nu intelegeti niciodata. Nu pot sa va explic daca nu intelegeti", spune Adriean Videanu, citat de Realitatea Tv.

Mai mult, cei 8.000 de angajati ai Societatii Nationale a Lignitului au mai primit, cadou, de Ziua Minerului, tichete in valoare de 600 de lei.

Dupa ce au aflat ca la minele de la Turceni si Rovinari salariile s-au marit, sindicalistii din minerit cer majorarea angajatilor din toate minele.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

"La cele doua complexe s-au indexat salariile cu un procent, sa zic eu, la actuala criza, decent, de 3,7%", spune vicepresedintele USMO, Gheorghe Etagan.

Citeste mai multe despre mineri salariu prime mineri mineri Turceni
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1199 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor