Videanu a gasit solutia pentru un trai mai bun - Trimite femeia la cratita

Sambata, 21 August 2010, ora 10:50
2515 citiri
Videanu a gasit solutia pentru un trai mai bun - Trimite femeia la cratita
Foto: Arhiva

Romanii ar trebui sa se descurce in plina criza financiara ca pe vremea comunei primitiva, adica barbatul sa aduca resursele, iar femeia sa pregatesca hrana, este de parere ministrului Economiei, Adriean Videanu. Sfatul ii vizeaza pe romanii locuiesc la tara si nu se ajung cu banii.

"Primul lucru la care m-as gandi ar fi acela de a-mi gasi solutii alternative pentru a-mi completa veniturile. Am obligatia, din comuna primitiva, barbatul aduce resursele, femeia pregateste hrana", a spus Adriean Videanu, vineri, aflat intr-o vizita in Gorj, potrivit Realitatea Tv.

Dupa ce intr-un interviu facut public zilele trecute Videanu sustinea ca s-ar putea descurca cu 1.500 de lei pe luna, cu nevasta somera si copil la facultate, acum acesta sustine ca nu ar fi in stare sa traiasca din acesti bani: "Nu, evident ca nu!".

"Cei care au comentat, am vazut atunci la televizor, sunt in afara realitatilor din Romania. Ii invit sa mearga in teritoriu, acolo, in mediul rural, si sa vada care este, in general, venitul mediu net al unui om din Educatie, si o sa vada ca este in jurul a 1.500 de lei. Venitul mediu net in mediul rural este sub 1.500 de lei. Cu alte cuvinte, in Romania se traieste cu 1.500 de lei", a completat ministrul Economiei.

Videanu: M-as descurca cu 15 milioane pe luna, o sotie somera si un copil la facultate

Adriean Videanu sugereaza ca romanii ar trebui sa munceasca mai mult ca sa aduca un ban in plus.

"Eu cand lucram in mediul privat, lucram 20 de ore pe zi. Si acum, ca ministru, lucrez de la 7, cand dumneavoastra nu va treziti, pana seara la 8, la 9, ma gasiti la minister. Daca bugetul statului nu te poate plati mai mult, ce sa faci, sa stai cu mana intinsa la stat? De unde sa-ti dea? Cauta-ti solutii", incheie ministrul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Adriean Videanu, #Videanu femeie cratica, #criza Videanu , #ministrul Economiei