Videanu: Orice roman care munceste isi poate face o vila de 1.300 mp

Sambata, 19 Iunie 2010, ora 12:07
14376 citiri
Videanu: Orice roman care munceste isi poate face o vila de 1.300 mp

Adriean Videanu, ministrul Economiei si fost primar al Bucurestiului, sustine ca vila sa de 1340 de metri patrati, de la Snagov, a fost construita cu bani munciti din greu si cu economie, iar orice roman si-ar putea construi o casa la fel de mare, daca si-ar da interesul.

"Cei care muncesc isi pot permite. Sunt un om care a muncit zi si noapte, multa vreme, pentru a putea pune pe picioare un business adevarat si niciodata, dar niciodata, n-am folosit resursele acelei companii, decat pentru a-mi realiza un confort mie si familie mele", a declarat Adriean Videanu, la Realitatea TV, intrebat de moderatoare cati romanii isi permit o asemenea casa.

"N-am luat niciodata dividende din compania mea decat pentru a construi aceasta casa. Eu nu investesc in bautura, nu investesc in tigari, nu investesc in altceva, investesc numai in confortul meu personal si in educatia copiilor mei. Sunt un om care-si gestioneaza foarte atent resursele, putine, astea care sunt", a mai declarat Videanu.

Mai mult, ministrul Economiei sustine ca vila de la Snagov are doar 600 de metri patrati, in realitate.

"Casa n-are decat patru apartamente, patru dormitoare, pentru mine, cei doi copii si unul din parintii nostri. In schimb, in suprafata casei sunt trecute toate spatiile aditionale, garaj subsol. Din 1340 de metri patrati, cat are casa, garajul, subsolul si dependintele reprezinta jumatate, deci casa, efectiv, are 600 si ceva de metri patrati pe cele patru apartamente", a explicat Adriean Videanu.

"Terenul a fost cumparat de la o persoana fizica care avut un contratct de concesionare cu Biserica Ortodoxa Romana si pe cale de consecinta m-am subrogat contractului de concesionare cu Biserica Ortodoxa Romana, absolut transparent, la notariat, trecut in declaratia de avere, n-am niciun fel de problema din acest punct de vedere", a mai explicat Videanu cum a obtinut terenul pe care si-a construit casa, concesionat pe 99 de ani de la Biserica din apropiere.

Ministrul Economiei si-a construit o casa de 1300 de metri patrati, la Snagov, pe un teren de 5400 de metri patrati, concesionat de la Biserica Ortodoxa, ambele proprietati fiind trecute de Adrean Videanu in declaratia de avere.

Citeste si:
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Preşedintele PNL Bucureşti şi primar al sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat, sâmbătă, că USR ar trebui, după părerea sa, să rămână la guvernare cu PNL şi a subliniat...
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Prin ordinul dat PNL-ului, aripa servilă, de a forma un guvern minoritar în jurul lui Nicolae Ciucă, Iohannis, iată, a mai dat o șansă PSD-ului. După care, a declarat ritos: “Sunt în...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
otevist_de_grota
rank 5
Tineti minte cum muncea Videanu ? Era zapada de 1,70 m , muncisem toata dimineata sa fac o carare de la iesirea din scara si incercam sa-mi deszapezesc masina . Am curatat-o cu greu si dupa 2ore de inghetat , urc injurand in casa . Imi zice nevasta-mea