Videanu il da in judecata pe Ponta si spune ca Antonescu scapa ascunzandu-se

Marti, 31 Mai 2011, ora 18:56
3797 citiri
Videanu il da in judecata pe Ponta si spune ca Antonescu scapa ascunzandu-se
Foto: Arhiva

Adriean Videanu a anuntat, marti, ca l-a dat in judecata pe presedintele PSD, Victor Ponta, din cauza faptului ca acesta "continua sa mentina, in spatiul public, un limbaj suburban, plin de injurii si calomnii care degradeaza constant discursul politic".

Suparat pe acuzatiile pe care i le-a adus Ponta, dupa ce Videanu a prezentat o analiza pe Programul economic al USL, acesta din urma a decis sa-l sanctioneze, in justitie, pe liderul social-democrat, afirmand, intr-un comunicat remis Ziare.com, ca "il astept sa probeze, in instanta, acuzatiile pe care acesta le-a facut la adresa mea".

"Eu cunosc un singur Adriean Videanu, cel care a fost dat afara din Guvern pentru incompetenta si cel care a fost dat afara din conducerea PDL, pentru ca are o imagine de corupt. Nu vreau sa ma asociez nici cu imaginea de corupt, nici cu imaginea de incompetent a lui Adriean Videanu", a spus Ponta, luni, drept raspuns la invitatia lui Videanu de a participa la o emisiune televizata pentru a discuta teme economice.

Ponta refuza invitatia lui Videanu: Nu vreau sa ma asociez cu imaginea lui de corupt

Anterior, tot Victor Ponta a afirmat despre Adriean Videanu ca este "un infractor care a nenorocit 25 de mii de oameni din Gorj prin hotie".

Ponta: Videanu e un infractor care a nenorocit 25 de mii de oameni din Gorj prin hotie

Critici pentru Antonescu

Pe de alta parte, democrat liberalul il critica si pe liderul PNL, Crin Antonescu, si sustine ca l-ar fi dat si pe el in judecata daca nu se ascundea in spatele partidului.

"Domnul Crin Antonescu a transformat, din pacate, Partidul National Liberal dintr-o formatiune care se dorea a fi un "partid cu papillon", intr-un partid de mahala!

Starea nervoasa care il caracterizeaza pe domnul Crin Antonescu in ultimul timp este inexplicabila. Agenda sa de om politic, extrem de relaxata avand in vedere ca dansul vine la Parlament foarte rar, nu justifica iesirile agitate care exprima o stare de nemultumire perpetua.

Daca ati fi semnat dvs. personal comunicatul de presa emis de PNL ca replica la propunerea mea de a dezbate, public, Programul economic al USL, v-as fi chemat in instanta sa probati afirmatiile injurioase dar, din pacate, ascunzandu-va in spatele PNL, nu veti raspunde decat moral pentru groapa spre care va indreptati propriul partid", a precizat Videanu intr-un al doilea comunicat de presa remis marti Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adriean Videanu Victor Ponta, #adriean videanu judecata Ponta , #PDL