Adriean Videanu: PDL condamna violenta fara precedent a acestor alegeri

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 22:31
4307 citiri
Adriean Videanu: PDL condamna violenta fara precedent a acestor alegeri
Foto: B1 TV

Democrat-liberalul Adriean Videanu a afirmat, duminica seara, ca PDL condamna violenta "fara precedent" de la alegerile locale, afirmand ca partidul va prezenta, zilele urmatoare, un bilant al campaniei electorale.

"Vreau sa fac un anunt public din partea PDL, si anume ca noi condamnam violenta fara precedent a acestor alegeri. Condamnam campania murdara si negativa dusa in aceasta perioada de reprezentantii USL si, in zilele urmatoare, va vom prezenta un bilant al acestei campanii.

Vreau sa va spun ca, din pacate, nimeni nu are de castigat dintr-o campanie violenta si murdara. Intreaga clasa politica are de pierdut. Singura oferta pe care reprezentantii USL au facut-o romanilor a fost aceasta campanie murdara si violenta pe care au dus-o", a spus Videanu, intr-o declaratie sustinuta duminica seara la sediul PDL.

Alegeri Locale 2012

PDL va fi primul partid care va anunta rezultatul alegerilor locale prin sistemul numaratorii paralele, a declarat Adriean Videanu, duminica seara, inainte cu cateva minute de exit-poll-uri.

Alegeri Bucuresti 2012

"Vreau sa va fac invitatia dumneavoastra, mass-media, sa fiti alaturi de mine asa cum ati fost la ultimele alegeri, anuntandu-va ca PDL va fi primul partid din Romania care anunta rezultatul alegerilor. Numararea paralela care a fost de fiecare data confirmata de rezultatele BEC noi v-am dat-o in seara alegerilor si, in aceasta seara, din doua in doua ore sau la intervale la care vom avea rezultate relevante pe masura ce vom centraliza datele impreuna cu dumneavoastra, sper ca in aceasta noapte spre dimineata sa avem rezultatele finale ale alegerilor locale din aceasta zi", a spus Adriean Videanu.

Democrat-liberalul a sustinut ca de fiecare data rezultatele numaratorii paralele a PDL au fost mai exacte decat exil-poll-urile, lucru demonstrat si in 2008, si in 2009.

#Adriean Videanu alegeri locale 2012, #Videanu numaratoare paralela PDL, #alegeri locale 2012 , #PDL